Moise, implicat în 5 din cele 6 reușite ale UTA-ei cu Csikszereda: „Toată echipa a fost la înălțime, rămânem concentrați!”

Unul dintre motivele de îngrijorare ale iernii la UTA era legat de posibila revenire a lui Romario Moise la Astra Giurgiu. După un tur de campionat foarte bun în tricoul „Bătrânei Doamne”, mijlocașul putea fi luat din nou în calcule de Bogdan Andone în „alb-negru”, dar, până la urmă, Moise a rămas la Arad și, la prima apariție oficială a stagiunii, a fost decisiv.

La Miercurea Ciuc, ploieșteanul a fost implicat în cinci dintre cele șase reușite ale echipei sale. A centrat sau a pasar la golurile lui Ilie, Ioniță, Melinte și Buhăcianu și l-a bătut și el pe Gyenge cu un șut puternic, aproape de vinclu. „Am jucat pragmatic și am reușit să obținem o victorie clară. Toți am făcut un meci bun, toată echipa a fost la înălțime și mă bucură lucrul acesta. Ne-am pregătit foarte bine, știm că este un drum lung și vrem să ne îndeplinim obiectivele. Tratăm toate meciurile la victorie și sperăm să avem rezultate bune și pe viitor. Cu Ripensia ne dorim să fie o atmosferă cât mai frumoasă, întotdeauna suporterii au fost alături de noi și le mulțumesc pe această cale. Rămânem concentrați și, cum am mai spus-o și altădată, nu prea contează adversarul, ci să facem bine lucrurile pe care le lucrăm și le facem zi de zi”, a  declarat omul meciului Csikszereda – UTA 0-6.

Fundașii de meserie ai Campioanei Provinciei au terminat prima parte a sezonului fără gol oficial marcat, pentru ca astăzi să se deblocheze doi dintre ei, Florin Ilie și Cristian Melinte. Moise le-a fost servant, chiar dacă „așezarea” pentru „Meli” nu poate fi pusă la capitolul realizări. „Mă bucur mult pentru cei doi fundași, chiar ziceam zilele astea că e timpul să dea și ei gol din corner. Florin a reușit azi, Cristi a fost și mai pretențios cu acel șut de la mare distanță, dar, până la urmă, contează mai puțin cine a marcat sau a pasat, ci că echipa a luat cele trei puncte”, a adăugat utistul.

Cu execuția de kinogramă, din „foarfecă”, de la Reșița, Moise va câștiga, probabil, și titlul de golul anului în Liga 2-a. La anul, dacă UTA promovează și fotbalistul rămâne pe Mureș, având evoluții constante, la fel de bune, s-ar putea deschide și o discuție cu privire la o eventuală convocare „sub tricolor”. „Eu cred că dorința fiecărui jucător, indiferent unde evoluează, este ca la un moment dat să ajungă la echipa națională. Dar, trebuie să o luăm treptat, să promovăm și de abia după aceea să ne dorim și altceva, mult mai mult”, a mai precizat Moise.

Chiar dacă a primit o lovitură în plină figură de la un adversar spre finalul partidei, Romario Moise a ținut să termine pe gazon meciul, în condițiile în care UTA avea deja 6-0 pe tabelă și punctele erau puse deja la păstrare. „Mai ales când joci pe un post ca acela, de mijlocaș central, ești inevitabil expus și la astfel de lovituri sau cartonașe. De pe margine i-am spus lui Romario că poate rămâne lângă noi pentru ultimele secvențe ale meciului, dar el și-a dorit să revină pe teren, cu toate că a primit o lovitură destul de tare în dantură. E spiritul care-mi place și pe care-l încurajez la UTA și pe care l-am avut și în prima parte a sezonului”, a comentat Laszlo Balint.

0
0

Articolul Moise, implicat în 5 din cele 6 reușite ale UTA-ei cu Csikszereda: „Toată echipa a fost la înălțime, rămânem concentrați!” apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*