Moise s-a despărțit de Astra și ar putea fi coleg cu Alex Albu, la Rapid

Rapidul este una dintre echipele de Liga 1 care s-a mișcat cel mai bine pe piața transferurilor în această vară. Giuleștenii și-au asigurat serviciile unor fotbaliști importanți, precum Cristi Săpunaru, Dragoș Grigore, Junior Morais, Alexandru Albu, Claudiu Belu – Iordache, Ljuban Crepulja și Nicolae Carnat, dar patronul clubului „alb-vișiniu” mai anunță și alte mutări. „„Mai vin 2-3 jucători, pe unii îi știți, au un anume CV, nu ca Săpunaru, dar buni”, spunea zilele trecute Victor Angelescu.

Unul dintre acești fotbaliști ar putea fi Romario Moise, fotbalist care și-a reziliat contractul Astra Giurgiu și are șanse mari să ajungă sub comanda lui Mihai Iosif, la Rapid. După ce a promovat cu UTA în Liga 1 în vara anului trecut, mijlocașul central de 25 de ani a avut un an mai slab în culorile giurgiuvenilor și, din iarnă, la Petrolul. La Astra, Moise a bifat 516 de minute în 13 jocuri, iar în tricoul „lupior galbeni” 522 de minute în 8 meciuri oficiale. Totuși, fotbalistul originar chiar din Ploiești a înscris două goluri pentru prahoveni.

Cotat la 300 de mii de euro pe transfermarkt, Romario Moise a adunat 79 de meciuri și 6 reușite în Liga 1, toate în tricoul Astrei. Mijlocașul pe care Laszlo Balint a dorit să-l antreneze din nou la UTA până în iarnă ar fi al 11-lea jucător care a evoluat în ultimii 5 ani pentru UTA și apoi ajunge la Rapid, după Cătălin Hlistei, Amir Jorza, Alin Cârstocea, Radu Crișan, Paul Copaci, Alexandru Pop, Horațiu Moldovan, Octavian Ursu, Alexandru Ioniță I și Alexandru Albu.

0
0

Articolul Moise s-a despărțit de Astra și ar putea fi coleg cu Alex Albu, la Rapid apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*