Moisi și Mihoc au pus umărul, după Poli a urmat Chindia! Utiștii își plâng suporterii care au plecat la Ceruri în urmă cu doi ani de zile: „Nimic nu e întâmplător!” + FOTO

Tragicul de accident de mașină din seara de 25 octombrie 2018 îndolia galeria UTA-ei cu două zile înaintea meciului cu Poli, din Liga 2-a. Bogdan Moisi și Bogdan Mihoc se întorceau acasă după ce terminaseră coregrafia pentru deplasarea din fieful rivalilor de pe Bega și au plonjat în gol de pe podul Micalaca. Cum galeria „Bătrânei Doamne”, ca și restul spectatorilor, au interzis pe stadioane în plină pandemie de coronavirus, cei care le-au adus omagiu fanilor decedați în urmă cu doi ani au fost jucătorii în roșu și alb. ”Moisi și Mihoc mereu cu noi” a scris pe bannerul cu care elevii lui Balint au intrat pe teren, astăzi, cu Chindia, pentru ca la mijlocul terenului să apară și mesajul scris al camarazilor din peluză: ”Pentru pasiunea voastră lăsată amintire / Brigada își continuă drumul fără oprire”.

Golul primului succes pe noua arenă „Francisc Neuman”, autor Denis Rusu, i-a bucurat cu siguranță pe băieții din peluza Cerului. Ca și prietenii lor de jos, Moisi și Mihoc așteptau și ei, la fel de nerăbdători, să simtă fiorul victoriei de acasă. Căpitanul Cipri Rus spune că toți colegii săi știau în detaliu despre ce e mesajul de pe banner și ce au de făcut pentru a-l onora. „Le-am povestit băieților ce s-a întâmplat acum doi ani, ce tragedie s-a abătut peste galeria noastră, peste familia UTA. Și, nimic nu e întâmplător. Acum un an de zile, i-am bătut pe Poli când îi comemoram pe frații noștri din peluză. Azi, din nou, am reușit o victorie mare, prima de la revenirea acasă. Înseamnă că Acolo Sus ei sunt alături de noi exact cum o făceau și din peluză și au mai pus o vorbă bună unde trebuie. Știau că ne vor face foarte fericiți pe noi, dar și pe restul suporterilor care-i plâng de doi ani de zile”, spune atacantul arădean al „Bătrânei Doamne”.

După ce câștigase un derby al Vestului ca și jucător, Laszlo Balint a simțit bucuria succesului cu „alb-violeții” și de pe banca tehnică și totul se întâmpla pe 20 octombrie 2019, în preajma comemorării unui an de la disparția Bogdanilor. Azi, „principalul” e în al noulea cer pentru prima victorie acasă cu el la timonă, în Liga 1. „Evident, la fanii plecați prea repede dintre noi ne gândim după victoria de astăzi. Se fac, iată, doi ani, timpul trece, însă Moisi și Mihoc vor rămâne mereu în sufletul fanilor utisti și implicit al nostru, cei care formăm familia UTA. Îmi aduc aminte de comemorarea de anul trecut, un eveniment încărcat de emoție, luminat de candele, dar și de tortele aprinse. Stiu că cei doi băieți și-ar fi dorit să asiste la această primă victorie pe noua arenă și mai știu ca toți utiștii si-au ridicat măcar o clipă privirile spre Cer după aceasta victorie. Bannerul purtat de băieți la ieșirea pe teren este doar un mic gest prin care noi, cei din vestiarul echipei, am încercat să le aducem un omagiu celor doi. Dumnezeu să-i odihnească în pace!”, au fost cuvintele lui Gyuszi Balint.

Din informațiile noastre, galeria „Bătrânei Doamne” pregătește a comemorare specială mâine seară pentru Bogdan Mihoc și Bogdan Moisi.

UTA – Chindia, Galerie foto: Viorel Muscă


UTA – Chindia, Galerie foto: Claudia Carp


UTA – Chindia, Galerie foto: Costel Șerban


 

0
0

Articolul Moisi și Mihoc au pus umărul, după Poli a urmat Chindia! Utiștii își plâng suporterii care au plecat la Ceruri în urmă cu doi ani de zile: „Nimic nu e întâmplător!” + FOTO apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*