Moldovan e „următorul”!

Rămasă fără antrenor după plecarea lui Costel Enache, Petrolul a numit, ieri, un nou tehnician. Fostul internațional Viorel Moldovan – liber de contract după despărțirea de Chindia Târgoviște (unde a fost „dat afară” din cauza rezultatelor slabe) – va avea ca obiectiv promovarea cu Petrolul, lucru pe care l-a reușit la Târgoviște în urmă cu două sezoane.
Viorel Moldovan le-a mai antrenat pe FC Vaslui, FC Brașov, Sportul Studențesc, Rapid, AJ Auxerre și Chindia. Acesta a mai fost și selecționerul naționalei U21, dar și secundul lui Anghel Iordănescu la naționala de seniori.
Pe lista „ajutoarelor” lui „Moldogol” se numără Francisc Dican, secundul său „obişnuit”, iar în cazul în care va fi nevoie și de alte variante pentru a complete banca tehnică, Nae Constantin și Vali Negru sunt și ei „pregătiți”.

Iordănescu – clarificări pe… Facebook
Celelalte variante luate în calcul pentru banca tehnică a Petrolului au fost Edward Iordanescu, Liviu Ciobotariu și Mihai Teja. Iordănescu a ținut să precizeze poziția sa, după Iordanescutratativele cu Petrolul. Acesta a scris un mesaj pe facebook, în care a explicat, transparent, cum au decurs negocierile: „Ca să nu mai fie speculații: Au fost anumite contacte în ultima perioadă între mine și clubul Petrolul. Am avut prilejul cu această ocazie să cunosc niște oameni deosebiți, în frunte cu Dl. M. Mihailovici, Ceo Veolia România , cărora le mulțumesc pentru maniera extrem de profesionistă și echilibrată în care m-au abordat. Mărturisesc că m-am simțit onorat de interesul arătat și de încrederea avută în mine, prin rolul propus spre a-l avea în cadrul clubului și în proiectul gândit! Pentru asta le mulțumesc public și țin să mulțumesc cel puțin la fel de mult suporterilor Petrolului pentru dialogul avut și căldura pe care am simțit-o din partea lor. Dragostea lor pentru Petrolul îmi este mai mult decat familiară și
mi-ar plăcea ca într-o zi, să reprezentăm și apărăm împreună aceleași culori. Am reușit o promovare ca și jucător în tricoul Petrolului acum foarte mulți ani și astea sunt lucruri care nu se uită niciodată.
Din păcate nu s-a concretizat cu o colaborare în acest moment, motivele prefer să rămână confidențiale. Voi rămâne atent la parcursul viitor al Petrolului și bucuros daca echipa va reuși să-si îndeplinească obiectivele propuse.”- a scris Iordănescu.
Marius Măldărășanu, pe lista Rapidului

MaldarasanuDacă pentru banca Petrolului nu a fost loc de vreun fost petrolist, ploieștean, antrenorii
prahoveni sunt pe lista altor cluburi. Astfel, Marius Măldărășanu este una dintre propunerile pentru banca giuleștenilor, Rapid fiind, de asemenea, în căutarea unui antrenor principal, după plecarea lui Dan Alexa. Măldărășanu a avut rezultate bune la Astra, Metaloglobus, fiind liber de contract acum.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*