Moldovan – ultimul utist infectat cu COVID, juniorii și-au amânat meciurile de la Mediaș!

Chiar dacă nu au avut programată o testare în această săptămână în care nu au meci oficial, utiștii nu riscă nimic și la primul semn de infectare își investighează fotbaliștii. Astfel,  portarul Horațiu Moldovan (22 de ani) a rezultat pozitiv atât la testul rapid, cât și la cel PCR efectuat astăzi și 14 zile de acum înainte va fi izolat complet de echipă. Poate cel mai bun om al „Bătrânei Doamne” în prima etapă, în remiza (1-1) de la Ovidiu, i-a atras imediat atenția selecționerului echipei de tineret.

De altfel, Adi Mutu chiar la convocat pe Moldovan la prima acțiune din toamnă a „tricolorilor” mici, dar nu l-a folosit deloc în meciurile cu Finlanda și Malta, din preliminariile EURO 2021. Ulterior, „Briliantul” nu s-a mai bazat pe tânărul goal-keeper al UTA-ei, care a și pierdut echipa UTA-ei în favoarea mai experimentatului Florin Iacob. În plus, după ce Dragoș Balauru a scăpat de COVID nu a mai prins banca de rezerve a arădenilor.

Ceva simptome a acuzat și Vlăduț Morar, dar, cel puțin deocamdată, rezultatul său este negativ, la fel ca și cel al lui Denis Rusu. Cel mai constant junior al „roș-albilor” lipsește oricum de la antrenamente pe fondul unei sinuzite, el simțindu-se rău imediat după ultimul fluier al meciului cu Gaz Mediaș. Luând în considerare și amenințarea infectărilor cu coronavirus, Laszlo Balint nu a mai insistat pentru legarea unui amical pentru finalul acestei săptămâni, ci se focusează prin antrenamente și, poate, a unui mic joc școală în familie sâmbătă pe pregătirea deplasării de la CFR Cluj, de duminică, 22 noiembrie, ora 20.

În altă ordine de idei, decimate de COVID, echipele de juniori ale UTA-ei, au solicitat amânarea meciurilor din cadrul etapei a 8-a a Ligii Elitelor. „Roș-albii” U19 și U17 trebuiau să se deplaseze duminică, la Mediaș, dar partidelevor fi reprogramate.

0
0

Articolul Moldovan – ultimul utist infectat cu COVID, juniorii și-au amânat meciurile de la Mediaș! apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*