Mos Craciun a adus biciclete noi la Novak Cycling Academy!

In prezenta sportivilor si a parintilor, Novak Cycling Academy si-a incheiat primul an de activitate. in urma cu 13 luni, Eduard Carol Novak (singurul campion paralimpic din istoria Romaniei) anunta infiintarea primei academii de ciclism din Estul Europei, ideea fiind pusa in practica chiar de Ziua Copilului, pe 1 iunie 2017.

Novak Cycling Academy a pornit la drum cu 17 copii, urmand ca in anii care urmeaza numarul ciclistilor sa ajunga pana la 50. Fondatorul Academiei, Novák Carol Eduard are un plan pe termen lung, el declarand la lansarea academiei ca proiectul sau este de minimum 12 ani, adica trei cicluri olimpice.

In jumatate de an micii ciclisti ai Academiei Novak au castigat in total 26 de medalii in diferite concursuri interne si internationale, dintre care 13 sunt de aur, 6 de argint si 7 de bronz. Rezultatele i-au multumit atat pe fondatorul Novak Cycling Academy, cat si pe managerul echipei, Szabolcs Sebestyén. Cei mai buni ciclisti al academiei au primit astfel si un cadou special: cate o bicicleta DRAG, oferita de sponsorul bulgar al echipei.

„A fost o mare bucurie pentru mine sa fiu in mijlocul copiilor si parintilor, sa sarbatorim impreuna primul an de la infiintarea Academiei Novak. Faptul ca sportivii nostrii domina deja topurile nationale la diferite categorii de varsta reprezinta cea mai buna dovada ca suntem pe drum cel bun. Sunt convins ca investitiile din anii urmatori vor da roade si regiunea Harghita va produce sportivi cu rezultate importante si pe plan international”, a declarat cvintuplul campion mondial Eduard Carol Novak.

The post Mos Craciun a adus biciclete noi la Novak Cycling Academy! appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*