Motoare încinse! Cupa României la Automobilism are loc la Nădrag

Sfârșitul de săptămână se anunță plin de adrenalină la Nădrag, unde va avea loc Cupa României la Automobilism – Acr-Cnak Timiș 2020. Evenimentul, ajuns la cea de a VII-a edi­ție, este programat pentru sâmbătă, 29 august, des­fășurându-se pe o lun­gime de 3 km, pe DJ Nă­drag-Fârdea.

Programul evenimentului cu­prinde mai multe ac­ti­vi­tăți. Începând cu ora 8 se deschide parcul tehnic, apoi urmează verificarea tehnică și administrativă a mașinilor de concurs.
La ora 10 are loc startul primului concu­rent (manșa de re­cu­noaș­te­re), iar începând cu ora 14 mașinile de concurs vor defila în Nădrag. Va urma a­poi o expoziție a acestora. Co­piii sunt și ei bineveniți la eveniment.

Micii spectatori vor beneficia gratuit de promo eco-karting (electric).

Festivitatea de premiere este programată pentru ora 15 și va avea loc în centrul localității Nădrag. Evenimentul sportiv se va desfă­șura cu respectarea tuturor normelor de siguranță pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-COV-2.

Anul acesta Cupa Ro­mâ­niei la Automobilism este organizată de Primăria Nă­drag, Auto Club Rally Ti­miș, ACR Timiș și Co­mi­sia de Automobilism și Kar­ting Timiș, cu sprijinul IPJ Timiș S.P.R. Tm, ISU Ba­nat, Inspectoratul Jude­țean de Jandarmi Timiș, Po­liția Nădrag, A.J.S.P.T Timiș și DJST Timiș. Sponsori ai evenimentului sunt

Primăria Nădrag alături de numeroși antreprenori din județul Timiș.

Articolul Motoare încinse! Cupa României la Automobilism are loc la Nădrag apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*