MTS, prin DJST, acordă vouchere pentru achiziţionarea de echipamente sportive

Ministerul Tineretului și Sportului acordă sprijin financiar sub formă de voucher pentru încurajarea și sprijinirea copiilor în practicarea sportului de performanță, prin Direcția Județeană pentru Sport și Tineret. Inițiativa legislativă se adresează copiilor născuți în perioada 01.01.2005 – 31.12.2014 care se vor legitima pentru prima dată la un club sportiv deținător al certificatului de identitate sportivă emis de Ministerul Tineretului și Sportului.
Copiii vor primi un ajutor financiar sub formă de vouchere pentru achiziționarea de echipamente sportive, în cuantum de 300 de lei. Guvernul a aprobat în ședința de joi, 3 septembrie 2020, Ordonanța de Urgență nr. 157 pentru acordarea unui sprijin financiar copiilor în vederea practicării sportului de performanța, iar prin Ordinul Ministerului Tineretului și Sportului nr 1199/15.09.2020, publicat în Monitorul Oficial al României nr 853/17.09.2020, au fost aprobate normele metodologice privind acordarea de vouchere.
Informații suplimentare se găsesc pe site-ul Ministerului Tineretului și Sportului (www.mts.ro) și pe site-ul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Prahova (www.djstprahova.ro).

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*