Muguruza si-a revenit si a cerut un wild card la Sydney! O poate detrona pe Halep chiar inainte de Australian Open!

Garbine Muguruza, ocupanta pozitiei secunde in clasamentul WTA, a primit un wild card pentru turneul de la Sydney si ar putea sa o intreaca pe Simona Halep in ierarhia mondiala, inaintea primului Mare slem al anului.

Dupa ce s-a ratras de la Brisbane din cauza unei accidentari (detalii AICI), Muguruza a solicitat un wild card organizatorilor de la Sydney si va intra pe tabloul principal al turneului.

Turneul ar putea fi o oportunitate pentru jucatoarea spaniola sa revina in fruntea clasamentului WTA, in condiţiile in care nu are de aparat puncte la Sydney, iar turneul din categoria Premier.

In prezent, Halep si Muguruza sunt desparţite de 200 de puncte in clasament, iar Simona poate pune maximum 400 de puncte intre ea si ocupanta locului secund, daca se va impune la Shenzhen.

Totusi, iberica ar putea obţine pana la 470 de puncte prin participarea la Sydney si ar putea trece pe primul loc in ierarhia WTA daca se impune la ultimul turneu inainte de Australian Open.

Chiar si in aceste conditii, Halep va ramane favorita numarul 1 la Australian Open, chiar daca Muguruza, ipotetic, ar putea ajunge pe prima pozitie WTA, in conditiile in care organizatorii primului Mare Slem al anului iau capii de serie in functie de clasamentul WTA cu o saptamana inainte!

Turneul WTA de la Sydney va avea loc in perioada 7-13 ianuarie.

The post Muguruza si-a revenit si a cerut un wild card la Sydney! O poate detrona pe Halep chiar inainte de Australian Open! appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*