Mulți români fac greșeala asta! De ce să nu mai cumperi piept de pui fără piele și fără os!

Carnea de pui are cateva secrete de preparare care o pot transforma intr-un preparat delicios.

Antalya cu avionul din Baia Mare si Cluj!

Unul din ele este sa pastrezi osul si pielea. Iti dam si cateva motive care sa te convinga.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

ATP Motors ofera clientilor o gama variata de produse si servicii de calitate

Carnea fara os si piele este mai scumpa

Pieptul de pui dezosat, fara piele, costa mai mult pe rafturile magazinelor, deoarece te scuteste pe tine de un efort. Dar daca o sa citesti mai departe, o sa-ti dai seama ca acest lucru nu are logica.

Pielea de pui este delicioasa

Chiar daca nu-ti place si ti se pare dezgustatoare, daca este preparata corect, pielea de pui devine crocanta si excelenta pentru gustul uman. Un exemplu foarte bun este cea de la puiul rotisat.

Schimba gustul mancarii

Chiar daca nu intentionezi sa consume si pielea de pe piept, este recomandat sa o pastrezi la gatit. Ea da o aroma speciala carnii, iar grasimea intra in carne si da ii da o consistenta speciala si un gust divin.

Este utila in procesul de gatire

Nu doar ca schimba textura carnii, dar pielea iti permite sa „ascunzi” condimente care te ajuta sa dai savoare mancarii. Poti pune intre piele si piept mirodenii, branza, unt, nuci, orice iti trece prin cap.

Sursa: antena3.ro

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*