”Municipal” Timișoara. FOTO: Luceafărul – ACS Ghiroda II 4-3 (2-1)

Ediția 2017-2018 a Campionatului Municipal Timișoara se va încheia abia săptămâna viitoare, ultima din luna iunie, dar până atunci cea în curs propune penultima etapă a sezonului, rundă cu numărul 21, în care și marți 19 iunie s-au jucat câteva meciuri.

Iar unul dintre acestea s-a disputat în Seria I pe ”Voința”, în fiecare dintre reprize gazdele mai slab clasate înscriind primele două goluri, după care vizitatorii au replicat ulterior cu unul respectiv două reușite. Etapa din această săptămână a ligii a șasea locale a demarat însă de luni de la ora 18, prin partida din Seria a II-a dintre ACS FC Chişoda şi ACS Atletico Timişoara, în care formația lui Alex Rus a învins la un scor care ne scuteşte de orice comentarii, 9-1, tot în această serie urmând ca miercuri să se desfășoare şi alte întâlniri.

În Seria I, CSŞ Bega – FC Auto s-a disputat în devans săptămâna trecută și s-a încheiat cu victoria cu 2-0 a echipei pregătite de Dumitru Călin, prin golurile marcate pentru gazde de Samuel Costea şi Lucian Taman.

În actualitate, marți de la ora 16, pe terenul ”Voinţa” din cartierul Fratelia, trupa lui Angelo Foale a trecut mai uşor decât o arată scorul de cei de la Ghiroda: Luceafărul Timişoara – ACS Ghiroda II 4-3 (2-1).

Au marcat: Constantin Mitre (min. 10), Bogdan Străinescu (min. 20), Flavius Marc (min. 65) şi Dragoş Datcu (min. 72), respectiv Sebastian Poclid (min. 45), Francisc Gere (min. 81) și Marius Stanciu, în minutul 90.

Gazdele au deschis scorul deja în primul sfert de oră, ca apoi, după 10 minute, să-şi dubleze avantajul, în ultimul minut al reprizei oaspeţii reducând din diferenţă, însă numai după ce în minutul 31 au și ratat o lovitură de la 11 metri prin antrenorul-jucător Gabriel Giuchici, care a şutat slab iar portarul gazdelor a plonjat în stânga şi a prins mingea în doi timpi.

Alte două goluri ale Luceafărului și în partea secundă, într-o și mai rapidă succesiune la mijlocul reprizei, urmate însă de tot atâtea din partea echipei a doua a divizionarei C, pentru care, în ultimul minut de joc, Marius Stanciu a stabilit scorul final: 4-3.

Luceafărul: Jula – Mititelu, Nagy, Mitre, Jurcă, Oros (min. 46, Basim – Abud), Marc, Datcu, Tiriteu, Huţanu (min. 46, Alexa), Străinescu (min. 46, Dumitrescu).

Antrenor Angelo Foale.

Pe bancă Vlad Cristea.

Ghiroda :Meseşan – Chiţiou, Popescu, Marius Stanciu, Giuchici, Bogdan, Chiu, Sebastian Poclid, Matei, Borchescu şi Gere.

Antrenor Gabriel Giuchici.

Au fost înscriși drept rezerve Alin Miloş și Marius Poclid, care nu au ajuns la meci.

Au arbitrat: Denis Mihăescu – Alin Mihai şi Andrei Maier.

Observator Victor Ţig.

Tot marți, de la ora 18, s-a mai jucat și CFR – Parţa II 4-5 (2-3). Vom reveni cu cronica şi fotografii de la acest meci.

The post ”Municipal” Timișoara. FOTO: Luceafărul – ACS Ghiroda II 4-3 (2-1) appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*