”Municipal” Timișoara: turul la final. Electrica Timişoara şi Timişul Albina, lideri de toamnă. ASU Politehnica II, 6-2 în nocturnă

Lider de toamnă al Seriei I în liga a șasea locală este Electrica 1929 Timişoara, neînvinsă, cu linia de clasament 9 8 1 0 25-6 25 de puncte, urmată pe locul secund de echipa studenţilor de la Universitatea de Vest din Timişoara, cu 21 de puncte, pe când în Seria a II-a campioană a primei jumătăți a întrecerii este Timişul Albina, care a și pierdut un meci, 9 7 1 1 40-19 22 de puncte, pe poziția a doua plasându-se FC Chişoda, cu 21 de puncte.

Electrica: lider de toamnă în Seria I din ”Municipal”

Lotul de jucători antrenat la gruparea de lângă Gara de Est de Remus Steop şi Gheorghe Ilici i-a reunit pe Raul Chevereşan – Bogdan Sîrb, Sergiu Stoica, Alexandru Braşovean, Răzvan Morariu, Florin Ilea, Nicolae Szofran, Roberto Bălan, Alexandru Dănilă, Paul Nicoliţă, Răzvan Schiopu, Victor Bînzar, Sebastian Szofran, Miloliub Cornici, Marian Chira, Denis Hădărugă, Thomas Toth, Fabian Floare şi Răzvan Mohorâta.

Două meciuri, și anume AS Seceani – Universitatea de Vest din Timişoara şi Luceafărul  – Electrica, au fost omologate în ultima etapă a turului cu 0-3. Arbitrii nu au dat startul celor două jocuri, în primul gazdele de la AS Seceani neavând tabelul cu componenții care nu au drept de joc de la prima garnitură din liga a IV-a, iar echipa Luceafărul a apelat la sportivi fără drept de participare, numai şase dintre cei 11 din efectiv având drept de joc, pe când ceilalți, juniori sub 14 ani, nu au drept de aliniere la seniori.

CFR Timişoara – ACS II Ghiroda 0-10 (0-5). Cele 10 goluri pentru echipa a doua a divizionarei din liga a III-a au fost marcate de 3 jucători, și anume Cosmin Saizu, de 5 ori, Giulian Nastasiu cu 4 reușite şi Ionuţ Murariu, unul din lovitură de la 11 metri.

CSŞ Bega Timişoara – AS Flacăra II Parţa 6-0 (3-0). Cu această victorie la scor, echipa pregătită de Călin Dumitru ocupă la sfârşitul turului locul trei în Seria I.

Au marcat Cătălin Iovicin din lovitură de la 11 metri, Deian Cocoţan, Samuel Costea, Sebastian Buciuta, Alin Cîrpaci şi Aurel Hodoş. Un jucător al oaspeților s-a accidentat în minutul 35 şi a fost transportat la spital iar echipa sa a rămas în 10 componenți, întrucât s-a aliniat în deplasare cu numai 11 sportivi.

CFR Timişoara – ASU Politehnica II Timişoara 2-6 (0-3)

În această seară, de la ora 19, în nocturnă pe terenul sintetic de la Baza II – UPT, s-a disputat ultimul joc din Campionatul Municipal Timișoara, contând ca restanţă din cadrul etapei a II-a între CFR și echipa secundă a lui ASU Politehnica, programată la înţelegere între cluburi. Iar trupa lui Iulian Prodana şi Antonio Foale a reuşit o victorie la patru goluri diferenţă, după ce la pauză conducea deja cu trei avans, acumulând astfel 17 puncte în acest tur de campionat şi ocupând locul 4 în clasament. Altfel, echipele ASU Politehnica II şi FC Auto au stat de fapt în ultima etapă a sezonului de toamnă.

În Seria a II-a, meciul Timişul Albina – Atletico Timişoara s-a încheiat 5-2 (3-1) și au marcat Ionuţ Mercescu de două ori, ambele din lovituri de la 11 metri, Cosmin Aruxandei şi Gabriel Marcu, respectiv Adrian Liviu Ardel, tot de două ori. Partida se disputa în devans săptămâna trecută, iar trupa lui Vasile Popaluca a încheiat acest tur de campionat pe locul I.

Timișul Albina

Iată şi lotul de jucători de care a beneficiat la gruparea din Albina antrenorul Vasile Popaluca: Ionuţ Mercescu – Alin Aruxandei, Lucian Durlă, Daniel Lazăr, Gabriel Marcu, Ionuţ Grigore, Raul Crainic, Lucian Făniţă, Raul Tripşa, Cosmin Aruxandei, Dudan Barb, Florin Lazăr, Petru Olaru, Marius Pîscu, Daniel Alexin, Emil Dolomeţ, Silviu Ilieş, Andrei Szalai, Ioan Roşu, Radu Dolomeţ şi Sorin Stoica.

FC Chişoda – Electrometal Timişoara 5-1 (3-0). Au marcat: David Schipor – 2, Daniel Mureşan – 2 şi Alin Grigoraş un gol, respectiv Goran Corojar. Cu această victorie, trupa lui Alexandru Rus a încheiat turul de campionat pe locul secund, având un punct mai puţin decât liderul din Albina.

ACS FC Srbianca Giuchici, pregătită de Adrian Şeţu a învins în deplasare la ACS Kids Sînmihaiu Român cu 3-1 şi a încheiat turul de campionat pe locul trei. Astăzi s-a mai jucat și AS Dedy Mid Sânmihaiu Român – CS Giroc Chişoda 4-6, în vreme ce echipele CSC Ghiroda-Giarmata Vii şi Unirea II Cerneteaz au stat la căderea cortinei.

Ultimele rezultate și clasamentele, pe coloana datelor tehnice.

The post ”Municipal” Timișoara: turul la final. Electrica Timişoara şi Timişul Albina, lideri de toamnă. ASU Politehnica II, 6-2 în nocturnă appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*