Munteanu, dublă în ACS Poli – CFR Cluj 4-3: ”Am fost mai proaspeți, cu posesie mai bună, am marcat la fiecare oportunitate și asta le-a zdruncinat moralul”

După ce Vașvari a marcat golurile victoriei timișorene sâmbăta trecută la Mediaș, în această seară i-a venit rândul unei alte noi achiziții din vară, Alexandru Munteanu, sosit tocmai de la Gaz Metan, să semneze o ”dublă” pentru ACS Poli, deschizând mai întâi scorul în minutul 2 cu un șut de la peste 30 de metri și peste Vîtcă, echivalent cu primul încasat de goalkeeper-ul liderului CFR Cluj după nu mai puțin de 601 minute de joc…

Alexandru Munteanu: 3 goluri în jocuri acasă

 

Munteanu, care asigura celălalt avantaj la pauză al timișorenilor în meciurile acasă din noul sezon, 1-0 cu Juventus în minutul 9, a înscris apoi și primul gol al reprizei a II-a, la a doua încercare, din careu, după ce prima era blocată de defensiva în degringoladă a ardelenilor: era 3-0 după nici o oră de joc.

După victorie, Munteanu s-a referit la prima sa reușită, din minutul 2, ”frumoasă, și anul trecut am mai avut una la Severin! Mă bucur că am marcat în primele minute și mi-am adus echipa în avantaj. Am avut o repriză a II-a grea, am suferit, eu am ieșit accidentat la gambă, și nu mă așteptam să încasăm 3 goluri și să ne domine CFR pe final. Dacă mai erau vreo 5-10 minute, poate ne și egalau. Chiar discutam pe bancă cu Straton, să nu se întâmple ca la Dinamo – Foresta, de la 4-0 în minutul 60 la 4-5. Am fost mai proaspeți, am avut o posesie mai bună, am înscris la fiecare oportunitate și cred că asta le-a zdruncinat moralul. Ne dorim să aducem cât mai multă lume la stadion să ne încurajeze!”

The post Munteanu, dublă în ACS Poli – CFR Cluj 4-3: ”Am fost mai proaspeți, cu posesie mai bună, am marcat la fiecare oportunitate și asta le-a zdruncinat moralul” appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*