Mureșan Vasile Bujorel,  cel mai implicat primar din mediul rural! Comunitatea  Satulung a beneficiat de fonduri europene în valoare de 12.261.245 Euro prin numeroase proiecte!

Mureșan Vasile Bujorel,  cel mai implicat primar din mediul rural! Comunitatea  Satulung a beneficiat de fonduri europene în valoare de 12.261.245 Euro prin numeroase proiecte!

Mureșan Vasile Bujorel a demonstrat ,în calitate de primar , că proiectele și munca în echipă duc la rezultate pe termen lung.

Banii europeni au dus la asfaltarea drumurilor, extinderea rețelei electrice, modernizarea unor clădiri, asistență juridică pentru  legalizarea  terenurilor , reabilitarea unităților școlare, construirea unei săli de sport, dotarea cu retele de gaz, iluminat public, amenajarea de parcuri  si lista poate continua

“Dragi cetateni ai Comunei Satulung,

Prin prezenta postare doresc sa va aduc la cunostinta cele mai importante proiecte realizate, proiectele in curs de licitatie, dar si proiectele pe care doresc sa le implementez in viitorul mandat de primar.

Chiar daca sunt obiectii din partea adversarilor politici cu privire la faptul ca nu am atras fonduri europene, vreau sa va fac cunoscute sumele obtinute din fonduri europene, fonduri guvernamentale si fonduri din bugetul local si Consiliul Judetean:

  1. Fonduri Europene (A.F.I.R.): 3.911.411 Euro → 18.774.772 Lei
  2. Fonduri europene (P.O.C.U.) : 5.283.520 Euro → 24.304.193
  3. Fonduri Guvernamentale (P.N.D.L.): 2.512.594Euro → 12.060.451 Lei
  4. Fonduri din bugetul local si Consiliul Judetean: 553.720 Euro → 2.657.856 Lei

Mentionez faptul ca toate aceste realizari sunt vizibile si nu fictive ! Vreau sa va informez ca toate lucrarile au urmat pasii legali, conform legilor in vigoare, iar toata documentatia poate fii consultata in detaliu.

Desi loviturile si acuzele fara temei nu intarzie sa apara, am fost si raman un om cinstit, iubesc onestitatea, bunul simt si aleg sa raspund acuzelor si defaimarii cu dovezi si respect .” a transmis comunității din Satulung, primarul Mureșan Vasile Bujorel

Comandat de PARTIDULUI SOCIAL DEMOCRAT MARAMUREȘ, realizat de MARAMURES JURNAL SRL, cod mandatar financiar 21200019

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*