Mutu a anuntat cine va purta nr 10 la nationala: „Aici nu e vorba de merit, tricoul ti se da, important e cum stii sa il onorezi!”

Noul manager sportiv al echipei nationale, Adrian Mutu, considera ca numarul 10 ar trebui purtat de Constantin Budescu de acum inainte. Marcatorul all-time al echipei nationale, alaturi de Hagi, a vorbit pentru FRF TV despre problema celui mai „greu” numar din echipa nationala.

Budescu merita tricoul cu numarul 10! Aici nu e vorba de merit, tricoul ti se da, important e cum stii sa il onorezi„, a declarat Adrian Mutu, intr-un recent interviu pentru FRF TV.

Gicu Grozav a purtat tricoul cu numarul 10 in dubla cu Kazahstan si Danemarca. Budescu a reusit o dubla la partida de debut a lui Cosmin Contra. La Copenhaga, mijlocasul FCSB-ului n-a mai stralucit, dar evolutiile de la echipa de club cântaresc enorm in decizia staff-ului echipei nationale. Urmatorul meci al echipei nationale va avea loc pe 9 noiembrie, la Cluj, in compania Turciei, formatia pregatita de Mircea Lucescu.

The post Mutu a anuntat cine va purta nr 10 la nationala: „Aici nu e vorba de merit, tricoul ti se da, important e cum stii sa il onorezi!” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*