Mutu il ataca si el pe Miriuta: „A avut 19 meciuri in care putea sa duca echipa chiar si pe primul loc!”

Fostul team manager de la Dinamo, actualmente manager sportiv la FRF, Adrian Mutu, il condamna si el pe Vasile Miriuta, dupa ce Dinamo nu a reusit calificarea in play-off-ul Ligii 1.

Mutu a tinut sa sublinieze intr-o interventie telefonica la o televiziune ca el si Cosmin Contra nu se simt vinovati pentru starea actuala a lui Dinamo si ca Miriuta poarta intreaga responsabilitate, avand timp sa duca echipa si pe locul 1:

Cine da vina pe noi cauta scuze care nu stau in picioare. S-au disputat de atunci 19 meciuri in care Miriuta avea timp sa redreseze clasamentul, sa ajunga chiar pe primul loc. A prins si perioada de intrerupere, deci era timp sa redreseze echipa. Nu este o scuza, nu sta in picioare, dupa ce un antrenor pleaca in etapa a saptea, sa spui, dupa 26 de meciuri, ca e vina celui care a fost in primele 7 etape„, a declarat Mutu pentru LookTV.

Echipa trebuie schimbata. Am vazut ce s-a intamplat. Sa joci un meci de calificare cu o echipa lipsita de motivatie, cu o atitudine total gresita, dupa parerea mea, pentru ca nu aveau forta de atac, nu aveau dorinta de a castiga meciul acesta, chiar daca aveau doua rezultate din trei. In urma cestui joc slab au pierdut calificarea. Eu cred ca sunt unii jucatori care au jucat si cand am fost eu la Dinamo si au facut-o foarte bine„, a mai adaugat fostul mare jucator al Romaniei.

Dinamo a ratat in premiera calificarea in play-off-ul Ligii 1, terminand pe 8 sezonul regular, dupa 26 de etape.

Cel mai probabil, Vasile Miriuta va fi demis de la carma echipei, in locul sau fiind favoriti sa ajunga la club Florin Bratu sau Gigi Multescu:

The post Mutu il ataca si el pe Miriuta: „A avut 19 meciuri in care putea sa duca echipa chiar si pe primul loc!” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*