Mutu îl avertizează pe Dănciulescu: ”De la vară, începe calvarul la Dinamo! Pleacă 9 jucători”

Fostul director general al lui Dinamo, Adrian Mutu, a anunțat că Dinamo va avea o mare problemă la ultimul meci din acest campionat, dar și în vară.

Asta pentru că sunt nouă jucători care își vor termina contractul cu Dinamo la finalul lui mai, când campionatul nu va fi încă gata pentru formația din Ștefan cel Mare.

„Practic, acum, Dănciulescu nu are nimic de făcut, dar din vară se vor schimba radical lucrurile. De la vară începe calvarul. De fapt, din mai, pentru că sunt nouă jucători care termină contractul și va fi complicat, mai ales că play-out-ul se va termina în iunie.

Nimeni nu m-a ascultat să facem contractele până la final de iunie, cum se face la orice echipă civilizată, dar asta este. Nu au crezut că se va ajunge în play-out. Dacă Dinamo va juca vreun meci extrem de important după 31 mai, va fi o problemă, pentru că vor lipsi jucători importanți”, a spus Adrian Mutu, la Digi Sport.

Jucătorii dinamoviști care pleacă la finalul lui mai sunt Penedo, Brănescu, Marici, Romera, Nica, Monroy, Palici, Torje, Nemec.

Dinamo va juca în luna iunie ultima etapă din play-out. „Câinii” primesc atunci vizita celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe.

Articolul Mutu îl avertizează pe Dănciulescu: ”De la vară, începe calvarul la Dinamo! Pleacă 9 jucători” apare prima dată în Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*