Mutulică de la judo: drumul lui Romel Mușa de la lipitor de afișe în era PD-L la postac al președintelui CSM Prisăcaru. Bonus: cum a semnat Mușa pentru deconturile de la baschet ale “frățiorului” Tănase

Romel Mușa este o figură discretă în sportul dâmbovițean. Și, cu siguranță, așa va și rămâne. Singurele dialoguri cât de cât închegate cu un reprezentant al presei, din întreaga sa carieră de antrenor, le-a avut cu Iulia Ilie, o fostă jurnalistă a postului de televiziune MDI – post care între timp a renunțat la rubrica de sport.

În urmă cu zece ani, Mușa lipea afișe cu PD-L pe stâlpii de electricitate din municipiul Târgoviște. La scurt timp după triumful echipei lui Gabriel Boriga, antrenorul de judo a fost răsplătit cu un post în proaspăt înființatul CSM, devenit ulterior cel mai bogat club din istoria sportului din Dâmbovița.

2018, Săptămâna Mare, Mușa-Mutulică ceartă jurnaliștii că nu i-au scos în relief performanțele. Ca o paranteză, nici Mușa-antrenorul, niciun vreun sportiv de-al său, de la CSM, CSȘ Târgoviște sau cine știe ce altă dublă/triplă/cvadruplă legitimare nu au urcat pe primul loc în ierarhiile de profil din Dâmbovița în ultimul deceniu. “De doi ani nu m-a căutat nimeni, în afara lui Parghel (n.r angajat al Primăriei Municipiului Târgoviște la Complexul Turistic de Natație și administrator al unui SRL care derulează contracte de promovare cu autoritățile locale). Se scrie la ziar, dar nimeni nu mă contactează. Lumea preia de la el”, a transmis antrenorul secției de judo de la CSM Târgoviște. Tot ca un amănunt de imagine, contactat de subsemnatul în cel puțin zece rânduri, pentru prezența într-o emisiune televizată, Mușa a refuzat de fiecare dată să se prezinte în fața camerelor.

Explicația reacției antrenorului-postac: întrebat de DB-sport.ro câți sportivi pregătește la CSM, clubul finanțat exclusiv de către Primăria Municipiului Târgoviște, Romel Mușa a refuzat să ofere vreun răspuns, dialogul având loc pe 30 martie, într-un cadru privat. Întrebarea i-a fost adresată din nou, marți, în spațiul public, Mușa transmițând mesajul de mai sus. Trebuie făcută precizarea că antrenorul de la judo care acum își permite să îi judece pe jurnaliști a semnat luni bune pentru deconturile de la echipa de baschet, obligat de președintele clubului, Prisăcaru Ciprian, câștigător al unui concurs la care a candidat singur, în luna august a anului 2016. “Am delegație să semnez pentru banii de la baschet, cum avea și Marius Dobă. Eu nu primesc nimic în plus pentru atribuțiunile astea. Mă îndoiesc că Dobă o făcea pe bani frumoși. Cei care cheltuie banii semnează, eu doar contrasemnez”, vorbea Mușa în vara anului trecut. “Acest personaj l-a ajutat pe Boriga în campania pentru localele din 2008, iar după înființarea CSM-ului a primit un post călduț și liniștit. De bine, de rău, el a mai adus niște medalii, dar alt lipitor de afișe, Bizdrigheanu de la volei, nu doar că nu a făcut nimic la capitolul performanță, dar a și încasat lunar un supliment de 1.500 de lei peste salariul de la club”, transmit sursele DB-sport.ro.

UPDATE 04 aprilie, ora 00.05: Calificat în semifinalele LNBF cu CSM Satu Mare, Marius Dobă a oferit o reacție scurtă după declarațiile lui Mușa, publicate astăzi de DB-sport.ro: “Nu mă interesează. E problema lui ce crede”.

The post Mutulică de la judo: drumul lui Romel Mușa de la lipitor de afișe în era PD-L la postac al președintelui CSM Prisăcaru. Bonus: cum a semnat Mușa pentru deconturile de la baschet ale “frățiorului” Tănase appeared first on DB-SPORT.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*