Nae Stanciu, ultimul „transfer” la Academia Rapid. Ce functie va ocupa fostul capitan al giulestenilor

Academia Rapid, continuatoarea gruparii istorice din Giulesti, a mai reusit o mutare importanta, de aceasta data la nivelul conducerii. Noul director general al echipei din Liga a 4-a este Nicolae Stanciu, care a jucat timp de 12 sezoane (1990-2002) la clubul care a falimentat in vara lui 2016, pentru care a fost si capitan.

Nicolae Stanciu (44 de ani) este al saselea fost jucator care a purtat banderola de capitan la Rapid si a fost cooptat in proiectul care doreste sa marcheze renasterea echipei alb-visinii. Primii cinci au fost Daniel Pancu (director tehnic / jucator), Daniel Niculae (presedinte / jucator), Constantin Schumacher (antrenor), Vasile Maftei (jucator) si Ionut Voicu (jucator).

Fostul fundas dreapta a facut inclusiv junioratul la Rapid, ceea ce mareste perioada petrecuta de el in cadrul clubului la 17 ani. Pentru o scurta perioada a fost si oficial la clubul giulestean, in toamna lui 2014, sub patronatul lui Valerii Moraru, nu cu mult timp inainte de colapsul formatiei din Grant.

4 trofee a cucerit Nicolae Stanciu in cariera, toate cu Rapid: titlul de campion al Romaniei (1999), doua Cupe ale Romaniei (1998, 2002) si o Supercupa a Romaniei (1999).

323 de meciuri a jucat Stanciu in Liga 1 pentru Rapid, din 1990 pana in 2002.

sursa: Digisport

The post Nae Stanciu, ultimul „transfer” la Academia Rapid. Ce functie va ocupa fostul capitan al giulestenilor appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*