Narcisa Lecusanu va candida pentru sefia Federatiei Romane de Handbal!

Narcisa Lecusanu, fosta componenta a nationalei de handbal feminin, in prezent oficial in cadrul forului international de profil (IHF), a anuntat, marti, ca, daca va fi propusa, va candida la functia de presedinte al FR Handbal, la alegerile din 14 februarie.

Narcisa Lecusanu (41 de ani) a fost aleasa, in 11 noiembrie, in functia de membru al Comitetului Executiv al IHF, la alegerile generale ale forului.

Marti, ea si-a anuntat intentia de a candida la functia de presedinte al FR Handbal, la alegerile programate in 14 februarie.

„Multumesc pentru increderea acordata de cei care, in ultimele zile, m-au sunat pentru a ma intreba ce intentionez sa fac referitor la alegerile FRH din februarie 2018.

Doresc, pe aceasta cale, sa va anunt, dragi prieteni si sustinatori ai handbalului romanesc, ca daca voi fi propusa, candidez pentru functia de presedinte al FRH.

Consider ca imbinarea intre experienta echipei si a sustinatorilor cu reusitele mele pe plan handbalistic (atat ca jucatoare cat si in stafful administrativ intern si international), va aduce un aport consistent in imbunatatirea si dezvoltarea performantelor la toate nivelele in handbalul romanesc”, a scris Narcisa Lecusanu pe contul personal de Facebook.

Narcisa Lecusanu a facut parte din echipa nationala de handbal a Romaniei care a cucerit medalia de argint la Campionatul Mondial din 2005, iar la nivel de club a cucerit Cupa EHF (2007) si a jucat o finala de Liga Campionilor (2010) cu echipa Oltchim Ramnicu Valcea. De-a lungul carierei a mai evoluat la echipe din Macedonia, Germania si Danemarca.

Dupa incheierea carierei de jucatoare a fost numita director tehnic al nationalei Romaniei, in 2011, iar apoi a intrat in structurile EHF (membru in Comitetul Executiv si presedinte Comisia Feminina) si ale IHF (membru Comisia de Metodica, presedinte Comisia Feminina), ocupand in paralel si functia de vicepresedinte al FR Handbal, la care a renuntat cand a fost numita secretar de stat in MTS. Activitatea de aproape un an la MTS a incheiat-o in ianuarie 2017.

Alegerile pentru functii in cadrul FR Handbal vor avea loc in 14 februarie, candidaturile urmand a fi depuse cu cel putin 15 zile inaintea votarilor. Deocamdata, si-a mai anuntat intentia de a candida actualul conducator al forului, Alexandru Dedu, aflat in functie in ultimii 4 ani. El i-a succedat la conducere lui Cristian Gatu.

Sursa: Telekom Sport

The post Narcisa Lecusanu va candida pentru sefia Federatiei Romane de Handbal! appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*