Naționala de e-fotbal a României a învins Norvegia în eNations Series

România și Norvegia s-au întâlnit joi, 28 ianuarie, într-un duel în FIFA 21 contând pentru eNations Series. Echipa noastră s-a impus cu 3-1.

România a fost reprezentată în această confruntare de Cosmin Petrescu – ”PCosmin6” (românul cel mai bine clasat pe Play Station 4, între primii 50 de jucători din Europa, legitimat la West Ham în sezonul trecut, în prezent membru al echipei NFG Esports) și de Răzvan Puiu – ”RvPLegend” (românul cel mai bine clasat pe Xbox One, locul 18 în Europa, jucător profesionist de FIFA pentru Team Gullit).

Duelurile s-au jucat în FIFA Ultimate Team și s-au înregistrat următoarele rezultate: 

Cosmin Petrescu – Magnus Kristiansen 3-0

Cosmin Petrescu – Magnus Kristiansen 4-1

Răzvan Puiu – Anders Rasmussen 2-4

Răzvan Puiu – Anders Rasmussen 7-3

Ce este eNations Series?

eNations Series este platforma dedicată jucătorilor profesioniști de FIFA 21 care reprezintă echipe naționale din întreaga lume. Prin intermediul acesteia sunt organizate meciuri și competiții între națiuni, preliminarii eNations Cup și turneul final eNations.

 

eNations este echivalentul Cupei Mondiale la fotbal, cea mai mare competiție de e-fotbal dedicată echipelor naționale. Se califică 24 de țări din lume, cele mai bune, iar turneul final va avea loc în acest an la Copenhaga. e-Naționala noastră va evolua în preliminariile eNations începând din martie și va fi reprezentată de cei mai bun jucători români pe PS4 și Xbox One. Se va juca, alternativ, câte un meci pe fiecare consolă.

Rezultatele din meciuri de pregătire precum cel dintre România și Norvegiei contribuie la coeficientul fiecărei țări, în baza căruia naționalele vor fi repartizate în urne valorice la tragerea la sorți eNations Cup.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*