Naționala de fotbal pe plajă va disputa turneul de calificare pentru Campionatul Mondial de Fotbal pe Plajă din Rusia

Echipa de fotbal pe plajă a României s-a calificat sâmbătă, 19 iunie, la Nazare (Portugalia) în faza a doua a calificărilor pentru Campionatul Mondial de Fotbal pe Plajă din Rusia, care va avea loc în perioada 19-29 august 2021.

Tricolorii au învins în ultimul joc al preliminariilor selecționata Angliei, scor 4-2. Golurile noastre au fost marcare de Andrei Paul Neag (2), Daniel Zaharia și Iulian Răvoiu. În urma acestui rezultat, naționala de fotbal pe plajă a României va participa la turneul de calificare pentru un loc la Campionatul Mondial de fotbal pe plajă din Rusia.

În această seară este programată tragerea la sorți, în urma căreia reprezentativa noastră își va afla adversarii pentru jocurile din această etapă.

Lotul naționalei de fotbal pe plajă a României convocat de selecționerul-jucător Ionuț Florea: Valentin Dumitrică, Iulian-Augustin Răvoiu, Enis Bolat, Gheorghe Andrescu, Robert-Mihai Pîslaru, Pulhac-Ionel Posteucă, Andrei-Paul Neag,Toma Vincene, Petru-Mihai Voica, Daniel Zaharia.

Rezultatele obținute de naționala României în prima fază a grupelor:

17 iunie: România – Estonia 3-3 (3-4 în extra time)

18 iunie: România – Suedia 5-4

19 iunie: Anglia – România 2-4

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*