Naţionala mută Voluntariul la Giurgiu!

Sub comanda fostului antrenor petrolist Cosmin Contra, cel cu care galben-albaştrii au obţinut ultimul succes important – Cupa României, în 2013, tricolorii vor disputa “jocul de adio” de pe teren propriu din cadrul preliminariilor Campionatului Mondial 2018 pe stadionul ”Ilie Oană” din Ploiești, contra reprezentativei Kazahstanului. Meciul se va juca joi, 5 octombrie, începând cu ora 21:45, până la momentul partidei arena ploieşteană fiind în proces de cosmetizare şi amenajare, pentru a se prezenta în cât mai bune condiţii la ora partidei.
Chiar astăzi, o inspecţie a FRF va avea loc la arena “Ilie Oană”, administratorul arenei – Clubul Sportiv Municipal Ploieşti – luând decizia de a nu mai închiria stadionul celor de la CS Voluntari, pentru meciul de luni – 2 octombrie, din Liga I, contra celor de la Concordia Chiajna, joc care se va desfăşura la Giurgiu, pe stadionul “Astra”.
Pentru cei interesaţi să vadă debutul lui Contra ca selecţioner al României, biletele sunt disponibile pe site-urile bilete.frf.ro și pe www.bilete.ro, apoi, de sâmbătă, 30 septembrie, tichetele vor fi puse în vânzare și la casieria stadionului. Acestea vor putea fi achiziționate conform programului următor:
– 30 septembrie – 4 octombrie 2017, de la ora 12:00 la ora 19:00
– 5 septembrie 2017, de la ora 12:00 – la ora 21 :45
Prețurile acestora sunt următoarele:
Peluza 1     15 lei
Peluza 2     15 lei
Tribuna 1   40 lei
Tribuna 2   40 lei
VIP            300 lei

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*