Naționala Under 19 a României joacă pe 10 martie la Arad contra Serbiei: Internaționalii Drăgușin, Munteanu sau Cîrjan – printre posibilele puncte de atracție

Echipa de fotbal Under 19 a României demarează pregătirile pentru turneul final al „europenelor” ce va avea loc chiar în România, între 30 iunie și 13 iulie. Prima acțiune din acest an a „tricolorilor” născuți după 1 ianuarie 2002 va avea loc chiar la Arad, între 7 și 10 martie, iar selecționerul arădean, Dan Oprescu și „secunzii” săi Dinu Todoran și Dumitru „Țețe” Moraru ar dori, teoretic, să aibă sub comandă cât mai mulți jucători pe care se vor baza și la competiția majoră din vară.

Din informațiile noastre, lotul  României se va caza la Hotelul Continental Forum, acolo unde, probabil, va trage selecționata Serbiei, adică adversarul din amicalul programat miercuri, 10 martie, pe arena „Francisc Neuman”, începând cu ora 12. Există temeri că suprafața de teren din Calea Aurel Vlaicu, nu se va prezenta în cele mai bune condiții și asta și pentru că în weekendul 5-7 martie UTA o găzduiește pe campioana CFR Cluj, în cadrul etapei a 26-a a Ligii 1. Și, după cum se știe, gazonul din Arad nu este printre cele mai bune din țară.

Dacă echipele de club le vor permite să vină la lot în afara perioadei FIFA, este posibil să-i vedem la Arad și pe Radu Drăgușin (Juventus), Louis Munteanu (Fiorentina) și Cătălin Cîrjan (Arsenal). Dacă nu, vor rămâne să vedem la lucru jucători importanți din Liga 1, precum Octavian Popescu sau Ovidiu Perianu (FCSB), Ștefan Bairam (Universitatea Craiova) sau Alexi Pitu (Viitorul Constanța). La ora aceasta, UTA nu prezintă niciun fotbalist selecționabil pentru naționala Under 19 a României.

În luna martie, însă, Dan Oprescu își va mai convoca odată elevii pentru un mini-cantonament de această dată. România e calificată la „europene” ca și echipă gazdă, pentru ca restul combatantelor de pe „bătrânul continent” să joace preliminarii în lunile martie și aprilie.

0
0

Articolul Naționala Under 19 a României joacă pe 10 martie la Arad contra Serbiei: Internaționalii Drăgușin, Munteanu sau Cîrjan – printre posibilele puncte de atracție apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*