Nations League Women – Cine va câștiga campionatul?

Cu un an înainte de pandemie, 16 echipe s-au calificat pentru competiția din acest an, iar 12 dintre ele nu vor avea grija unei posibile retrogradări. Campionatul a debutat pe 25 mai și în fiecare zi vor avea loc câte 8 meciuri, până pe data de 25 iunie, când se va decide marea finalistă Nations League Women.

Oare cine va câștiga titlul cel mare?

Pe data de 25 iunie 2021 va avea loc marea finala a campionatului Nations League Women, însă până în acest moment nu se știe cu exactitate cine va pleca cu titlul acasă, iar șansele fiecărei echipe încă se discută, ceea ce înseamnă că încă te poți decide asupra unei posibile campioane, pasionații de competiții sportive putând pune un pariu la volei pe favorita lor. Totuși, trebuie să urmărești cât mai des cotele, deoarece acestea se schimbă în funcție de performanțele echipelor pe durata turneului.

Cele 16 echipe calificate sunt: Brazilia, China, Germania, Italia, Japonia, Olanda, Rusia, Serbia, Corea de Sud, Tailanda, Turcia și USA. Acestea sunt principalele țări ale căror jucătoare au un loc asigurat în sezonul următor, fără a avea posibilitatea de retrogradare. În lista clasamentului mai sunt Belgia, Canada, Republica Dominicană și Polonia. Cele patru echipe sunt la un pas de retrogradare și pot părăsi competiția daca nu vor urca în clasamentul acestui sezon. La fel s-a întâmplat anul trecut cu Bulgaria, care a fost înlocuită în competiția din 2021 de către Canada.

În acest moment, conform rezultatelor, Turcia este în fruntea clasamentului, după ce le-a învins pe Polonia, Canada, Germania, China și Thailanda, urmând să joace împotriva Republicii Dominicane, pentru a se decide dacă își păstrează sau nu în continuare poziția fruntașă. Dacă vrei săvezi cele mai importante faze din meciul Turcia vs Thailanda, dă click aici și fii la curent cu ultimele rezultate!

Pe locul doi se află SUA, care are 5 meciuri câștigate împotriva Canadei, Braziliei, Serbiei, Olandei și Thailandei. De asemenea, locurile 3 și 4 sunt ocupate de Brazilia, care are o singură înfrângere în fața Statelor Unite ale Americii, respectiv Olanda, care a fost învinsă de către USA, acestea fiind la o diferență foarte mică una de cealaltă.

Italia, Coreea de Sud și Thailanda se află pe ultimele 3 poziții, pierzând aproape toate meciurile din campionat până în acest moment, însă fanii sunt liniștiți, pentru că nu vor putea retrograda în acest sezon.

Următoarele două meciuri ale Turciei vor avea loc sâmbătă, 12 iunie, de la ora 14, și duminică,  13 iunie, de la ora 11. Primul meci este împotriva Japoniei, iar cel de-al doilea contra Belgiei. În funcție de aceste rezultate, Turcia își va mări șansele la câștig sau, din contră, va coborî din clasamentul primelor 3 locuri.

Așadar cine crezi că va câștiga? Dacă și tu ești pasionat de campionatele de volei și îți place să urmărești echipele tale preferate și meciurile acestora, nu ezita să pariezi responsabil pe câștigătoarea campionatului!

 

Sursa foto: Shutterstock.com.

Articolul Nations League Women – Cine va câștiga campionatul? apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*