Năucit de Bastoni, Man a trebuit schimbat la pauza meciului dintre Parma și Inter, primul pentru atacantul arădean ca titular în Serie A!

Dennis Man a avut parte de o mare surpriză din partea lui Roberto D’Aversa. Antrenorul Parmei a decis să îl titularizeze pe atacantul arădean pentru prima oară în Serie A în meciul contra liderului, Internazionale Milano (scor 1-2). Fostul fotbalist al UTA-ei nu a mai evoluat în banda dreaptă, ci pe tot frontul de atac alături de francezul Karamoh.

În minutul 27, Man s-a ciocnit de robustul fundaș al milanezilor, Bastoni și s-a resimțit pentru tot restul primei reprize. Chiar a rămas pe gazon în două rânduri, dar D’Aversa nu l-a schimbat decât la pauză. Arădeanul a lăsat o impresie bună, s-a implicat în joc, a pierdut puține mingi și a avut și o ocazie de gol pe finalul mitanului. Kucka a centrat din stânga și Dennis Man a reluat pe spate la o jumătate de metru pe lângă bara din stânga lui Handanovic. Scorul pauzei a fost 0-0.

Evident afectat de contactul fizic cu Bastoni, cel mai scump transfer din istoria Ligii 1 a rămas la vestiare și pe teren a apărut celălalt român din lotul Parmei Mihăilă. Dubla lui Sanchez (54 și 62) a făcut inutil golul lui Hernani, din minutul 71 și emilianii au bifat cel de-al 16-lea meci fără victorie și sunt tot mai aproape de Serie B.

 

0
0

Articolul Năucit de Bastoni, Man a trebuit schimbat la pauza meciului dintre Parma și Inter, primul pentru atacantul arădean ca titular în Serie A! apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*