Neagoe a avut și reproșuri la adresa elevilor săi: „Trebuia să pasăm mai mult la 0-2, dar, până la urmă, am făcut o partidă aproape perfectă. Îmi cer scuze lui Riza!”

Astra Giurgiu și-a propus să plece cu toate punctele de la Arad, dar nu credea că va avea o misiune atât de ușoară. UTA nu a opus niciun fel de rezistență și a terminat în genunchi ultimul meci al anului. „Tripla” lui Budescu, „dubla” lui Azulay și prima reușită în Liga 1 a lui Riza au fixat tabela la 0-6.

„Alb-negrii” obțin al șaselea rezultat util la rând și ajung la „cota” 16 puncte și se clasează imediat în spatele „Bătrânei Doamne”. „Am făcut o partidă aproape perfectă în această seară. În momentul când câștigi cu 6-0 sunt puține lucruri care pot să le reproșez jucătorilor, dar, chiar și așa, le-am reproșat unele momente din prima repriză. Am pierdut prea mare ușurință mingea după ce am marcat golul 2, trebuie să fim mult mai responsabili. În primul rând, trebuie să pasăm mai mult pentru că avem jucători de calitate și am spus acest lucru încă din momentul când am venit la Astra. Am promis că echipa va arăta mult mai bine decât a făcut-o până acum și acest lucru se va întâmpla cu siguranță. Băieții merită felicitări pentru modul cum au tratat acest ultim joc din 2020, păcat că se termină campionatul. Suntem neînvinși din momentul când am venit la Astra, dar cred că puteam să avem cel puțin patru puncte mai mult. Acesta este fotbalul, însă stăm bine și după acest rezultat. Sincer, chiar le-am mulțumit băieților”, a punctat Eugen Neagoe.

Chiar dacă a marcat primul său gol în Liga 1, juniorul Riza nu a scăpta de schimbarea programată dinainte de antrenorul Astrei. „Riza este în lotul nostru, ne vom baza pe el în continuare, dar eu când stabilesc ceva cu jucătorii înaintea jocului mă țin de cuvânt. Și stabilisem acest lucru, că îl voi schimba indiferent de ce se va întâmpla. Montini știa foarte bine că trebuie să intre. M-am bucurat enorm pentru el, a reușit să înscrie primul gol în prima ligă, dar a trebuit să facem ceea ce am stabilit înainte de joc pentru că așa este corect. L-am schimbat, mi-am cerut scuze și în fața lui. Îmi pare rău, asta este situația”, a adăugat Neagoe.

Fostul atacant al Universității Craiova spune că disciplina și regulile vor fi puse mereu pe primul plan în vestiarul echipelor pe care le conduce. „Nu mă consider un antrenor dur, ci unul cu principii, vreau să le respectăm. Sunt prietenul jucătorilor atâta timp cât respectăm ceea ce stabilim la antrenamente, ceea ce stabilim în vestiar. Sunt ca un frate mai mare pentru ei. Mă bucur enorm pentru că acești jucători de mare calitate și știți foarte bine pentru că avem în componența lotului jucători de echipă națională, inclusiv români, dar și străini. Nu cred că Astra este o echipă de ultimele locuri sub nicio formă, nu concep să fie acolo. De asta am și venit. Chiar dacă echipa era pe ultimul loc, eram convins că putem să obținem rezultate. Nu aș putea să vorbesc acum de play-off pentru că, cu toate că mai sunt 15 jocuri, nu aș vrea nici să ne îmbătăm cu apă rece. Trebuie să fim foarte atenți la fiecare partidă, ne vom pregăti bine. Pe 28 decembrie avem antrenament. Știu că este perioada Sărbătorilor, dar nu avem ce face pentru că returul începe foarte devreme”, a mai punctat tehnicianul Astrei.

Eugen Neagoe susține că nimeni nu va mai pleca de la Astra în această iarnă. „Nu va mai pleca nimeni. Avem jucători valoroși și vreau să rămânem împreună. Vreau să mai aducem doi-trei fotbaliști sau chiar patru de valoare, să fim și mai puternici în returul campionatului care va începe în ianuarie. Ne dorim să continuăm pe această linie să câștigăm cât mai multe meciuri, cât mai multe puncte și vom vedea la final dacă vom reuși ceea ce ne propunem”, a încheiat antrenorul giurgiuvenilor.

0
0

Articolul Neagoe a avut și reproșuri la adresa elevilor săi: „Trebuia să pasăm mai mult la 0-2, dar, până la urmă, am făcut o partidă aproape perfectă. Îmi cer scuze lui Riza!” apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*