Necunoscutele Păcurar și Filaret: „Situații speciale, ar fi bine să rămâna, dar…”

Conducerea „Bătrânei Doamne” a anunțat că se află în imposibilitatea de a mai plăti salariile din prima parte a campionatului, iar în acest sens a și reziliat amiabil contractele cu Mevlan Adili, Bujamin Asani, Alin Cârstocea și Daniel Florea. Pe lista de plecări se mai află și Tomas Svedkauskas, Cristian Scutaru și Paul Păcurar, cu mențiunea că acesta are o situație specială și se află în postura de a lăsa de la el.

Mijlocașul de 26 de ani nu mai poate evolua decât la Luceafărul Oradea în acest sezon dacă pleacă de la UTA. Dar și în curtea echipei lui Cristi Dulca sunt câteva necunoscute, cum ar fi cea a mutării în Valea Jiului pentru stagiunea de primăvară. „Păcurar mai are de discutat cu conducerea, încă nu știm exact ce face. Se știe că el mai poate juca doar la Luceafărul sau la UTA. Ar fi mai bine să rămână la noi, dar totul depinde de discuțiile pe care le are în aceste zile”, a spus antrenorul Cristi Todea înainte de primul antrenament al anului.

În prima parte a sezonului, cel mai aglomerat compartiment utist era cel defensiv, dar lucrurile s-au schimbat radical. După Ciucă, Adili și Asani, e foarte posibil ca arădenii să se despartă și de Scutaru, condiții în care fundașii centrali devin o raritate în lotul lui Todea. Cum nici situația lui Alex Manea nu e 100% rezolvată, utiștii sunt foarte interesanți și soarta lui Richard Filaret. Fundașul arădean a optat pentru o carieră de polițist și e posibil să renunțe la fotbal sau cel puțin să nu-l mai practice la nivel profesionist. „Filaret are o situație mai specială, încearcă să-și planifice viitorului, mai are ceva examene de susținut și, în funcție de rezultatele acestora, va decide ce este mai bine pentru el. Noi ni l-am dori la echipă, dar dacă el alege alt drum, îi dorim succes. Îl felicit oricum, căci de fiecare dată când a jucat a dat totul pentru echipă”, a mai spus „principalul” Bătrânei Doamne.

Din rândul achizițiilor certe, doar juniorul Denis Lazăr e de meserie fundaș central, în timp ce Flavius Dumbrăvean mai are de tras până să demonstreze că merită un contract cu gruparea de pe Mureș.

4
0

Articolul Necunoscutele Păcurar și Filaret: „Situații speciale, ar fi bine să rămâna, dar…” apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*