Negocierile privind incetarea contractului lui Daum, precum si numirea noului selectioner vor fi prezentate CEx pentru a fi aprobate. Comunicat FRF

Cei trei reprezentanti ai Comitetului de Urgenta al FRF, printre care si presedintele Razvan Burleanu, s-au reunit joi pentru a analiza propunerea Comisiei Tehnice de a-l demite pe selectionerul Christoph Daum de la carma nationalei de fotbal.

In conformitate cu dispozitiile art. 49 din Statutul Federatiei Romane de Fotbal, Comitetul de Urgenta compus din Razvan Burleanu – Presedinte FRF, Gino Iorgulescu – Prim-vicepresedinte FRF, Octavian Goga – Vicepresedinte FRF, hotaraste:

Ca urmare a propunerii Comisiei Tehnice de incetare a raporturilor contractuale dintre FRF si actualul selectioner si implicit necesitatea numirii, in cel mai scurt timp posibil, a unui nou selectioner al echipei nationale de seniori, imputerniceste pe domnul Razvan Burleanu, Presedinte al FRF, sa negocieze cu domnul Christoph Daum incetarea contractului acestuia si, in acelasi timp, sa negocieze cu anumiti antrenori preluarea functiei de selectioner al echipei nationale de seniori a Romaniei. Rezultatul negocierilor privind incetarea contractului domnului Daum, precum si numirea in functie a unui nou selectioner si detaliile contractului ce urmeaza a fi incheiat de catre acesta din urma cu Federatia Romana de Fotbal vor fi prezentate Comitetului Executiv si supuse aprobarii acestuia” , se arata pe site-ul oficial al FRF.

The post Negocierile privind incetarea contractului lui Daum, precum si numirea noului selectioner vor fi prezentate CEx pentru a fi aprobate. Comunicat FRF appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*