Negoescu a fost împrumutat la Metaloglobus, dar UTA îl poate chema oricând înapoi!

Până la urmă, Claudiu Negoescu nu a fost împrumutat de UTA la Ripensia, ci la un alt club din Liga a 2-a. Mijlocașul lateral de 18 ani a semnat astăzi, în ultima zi de transferuri în România, cu Metaloglobus București, formație de pe locul 8 în eșalonul secund.

Fotbalistul crescut de FCSB a fost dorit de antrenorul Nicolae Grigore și va primi – probabil – destule minute, aspect de care nu era sigur la Arad. De altfel, în startul acestei stagiuni de Liga 1, „Nego” a fost utilizat doar în prelungirile partidei cu Farul, din prima etapă, când l-a înlocuit pe Desley Ubbink. În sezonul trecut, internaționalul U19 a jucat doar în prelungirile ultimului meci din play-out, pe terenul lui FC Voluntari.

Arădenii s-au acoperit, însă, cu o clauză importantă. În caz că îl vor dori înapoi pe Negoescu, utiștii au dreptul să încheie împrumutul său la gruparea din capitală în orice moment. Bineînțeles, acest lucru se poate întâmpla cel mai repede în iarnă, în următoarea perioadă de mercato, căci altfel fotbalistul ar avea doar dreptul să se antreneze cu „roș-albii” și nu să și joace nici măcar în Liga Elitelor.

Negoescu a revenit acum câteva zile de la lotul U19, deoarece a suferit o întindere la ligamentul colateral al genunchiului drept. Așadar , e puțin probabil ca el să evolueze sâmbătă, în partida pe care Metaloglobus o va disputa pe teren propriu cu Politehnica Timișoara în etapa 6 din sezonul de Liga a II-a.

Negoescu a ajuns la Arad în februarie 2020, după ce a ratat un transfer de la FCSB în Italia, la SPAL.

0
0

Articolul Negoescu a fost împrumutat la Metaloglobus, dar UTA îl poate chema oricând înapoi! apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*