Negoescu pleacă la lotul național și ratează întâlnirea cu clubul care l-a crescut, Hora a revenit la antrenamente!

UTA se află în mijlocul ciclului de pregătire săptămânal înainte de „șocul” cu FCSB, de duminică seara. Laszlo Balint începe să-și recupereze unul după unul fotbaliștii accidentați în ultima perioadă, având destule variante la dispoziție pentru disputa cu vicecampioana.

Ioan Hora (care s-a ales cu un hematom după meciul cu Farul și nu a făcut deplasarea la Pitești) și Liviu Antal (care a acuzat o problemă musculară după jocul din Trivale) s-au pregătit normal în această seară. Damian Isac și Alexandru Benga sunt și ei din ce în ce mai bine, ultimul devenind o concurență reală pentru croatul Medijmorec pentru al doilea post de fundaș central lângă Erico. Și Florin Ilie s-a antrenat mult timp alături de colegi, dar spre finalul ședinței de pregătire a făcut separat. Singurul care rămâne în afara gazonului este Tudor Călin (20 de ani), care a suferit o fractură de metatarsian și nu va fi disponibil mai bine de luna septembrie.

Dar, cel puțin pentru confruntarea cu FCSB, Balint nu va avea la dispoziție un alt jucător sub vârsta, al doilea cel mai bine cotat după Miculescu. Mijlocașul Claudiu Negoescu e convocat la o acțiune a echipei naționale Under 19, la care se va prezenta sâmbătă seara. Pe 3 și 5 august, „tricolorii” vor înfrunta reprezentativă similară a Israelului în meciuri amicale. Negoescu a fost crescut chiar de FCSB până la vârsta de 15 ani, când a plecat în Italia, iar apoi a ajuns la UTA.

Cum e greu de crezut că Damian Isac va fi debutat chiar împotriva unei candidate la titlu după o pauză de aproape trei luni de zile de la ultimul meci disputat, David Miculescu, Adrian Mar, Marcel Mercioiu, Cristi Mihai și portarul Haralambie Mociu vor fi utiștii valizi 100% cu FCSB, care se încadrează în regula Under.

În altă ordine, Academia UTA mai dă un fotbalist „sub tricolor” pentru un stagiu de pregătire, din perioada 28 iulie – 6 august. Este vorba despre fundașul Casian Buză, care a fost convocat la naționala Under 16 a României.

0
0

Articolul Negoescu pleacă la lotul național și ratează întâlnirea cu clubul care l-a crescut, Hora a revenit la antrenamente! apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*