Negoescu revine din vacanță cu o „dublă” în contul primei echipe utiste, în testul cu selecționata juniorilor

„Bătrâna Doamnă” a fotbalului românesc a finalizat prima săptămână de antrenamente de la reunire cu un joc școală în fața unei selecționate a juniorilor din cadrul Academiei „roș-albe”, aleasă chiar de Laszlo Balint după un trial făcut în urmă cu două zile. Testul s-a desfășurat chiar pe arena „Francisc Neuman” la peste 35 de grade Celsius, pe durata a două reprize de 60 de minute.

Stafful tehnic al prim divizionarei de pe Mureș a apelat încă din start și la ultimele achiziții, lituanianul Baravykas, albanezul Batha, argentinianul Passaglia și juniorul Mar. Acesta din urmă s-a și remarcat cu un șut superb de la distanță, cu stângul, ce a lovit bara la colțul lung. Hora a nimerit și el cealaltă bară, din dreapta lui Mociu, al treilea portar al lui Balint atingând ușor balonul la execuția golgheterului utist din ediția precedentă. Antal a avut și el o ocazie importantă, dar tabela a fost deschisă tot de Ioan Hora, după 21 minute de joc, dintr-un penalty obținut chiar de el din duelul cu Sabău.

Mini-repriza secundă s-a reluat cu o altă garnitură a juniorilor utiști pe teren, dar și cu tinerii Blaga, Mercioiu și Negoescu (revenit din vacanță) la prima prima echipă. Chiar ultimul avea să facă 2-0 la 4 minute de la reluare, după așezarea perfectă a lui Tomozei, care a făcut schimb cu Baravykas în banda dreaptă. Antal a ratat apoi o mare ocazie, trăgând prea sus din doar 12 metri. Evident prima echipă utistă a jucat doar cu fundașii centrali la mijlocul terenului, a avut o posesie net superioară și, până la urmă, a găsit și golul de 3-0. Traseul de la golul 2 s-a repetat, pasă Tomozei în centru, reluare Negoescu din 8 metri, un minut mai târziu „centralul” Saladea punând capăt disputei.

Peste exact o săptămână, tot pe arena din Calea Aurel Vlaicu, UTA urmeazî să dea piept cu Viitorul Șelimbăr, echipă nou promovată în Liga 2-a.

Formații: 

UTA I: Balauru (46 Blaga) – Baravykas, Tomozei, Ilie, Shlyakov – Passaglia, Batha – Antal, Bustea, Mar (31 Negoescu) – Hora (31 Mercioiu).

UTA II (prima repriză): Mociu – Haloș, Sabău, Salka, E. Codrea – Borcea, Mogoș, A. Vlad, C. Mihai – Simon, Pașcalău.

UTA II (repriza a doua): Roșca – Onișor, Pătlăgică, Cocriș, Cleuță – Andrieș, Rădulescu, Gavrilă, L. Bodri – N. Nagy, Rotea.

Arbitri: Sorin Saladea – Loredan Bogdan, Denis Calnacov

0
0

Articolul Negoescu revine din vacanță cu o „dublă” în contul primei echipe utiste, în testul cu selecționata juniorilor apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*