Negoescu vrea să-l facă uitat pe Rusu, dar prima oară trebuie să câștige „lupta” cu Mar!

Claudiu Negoescu (18 a ni) a debutat pentru UTA în Liga 1 chiar în ultimele minute ale disputei de la Voluntari, din cadrul ultimei etape a play-outului. A jucat chiar în banda stângă, de acolo de unde a dispărut Denis Rusu (cu direcția CFR Cluj), fotbalistul Under cu cele mai multe minute bifate în „alb-roșu” în sezonul trecut.

Tot din postura de mijlocaș stânga, „Nego” a reușit o „dublă” în contul primei echipe utiste în disputa cu selecționata juniorilor. „Sper să fie un început, să îmi dea încredere aceste două goluri și să prind un loc în echipă cât mai repede posibil. Rămâne de văzut, e concurență mare pe postul de mijlocaș stânga și Adi Mar a făcut un joc bun astăzi. Adi este colegul meu, bănuiesc că vom avea șanse egale, cine se va antrena mai bine și cine va da totul la antrenamente va juca. Suntem colegi și această concurență este benefică. Pot juca lejer atât în partea dreaptă, cât și în cea stângă, nu pot spune că joc mai bine într-o parte, mi-e foarte comod în ambele. Mă antrenez cu prima echipă de 3-4 luni, este alt ritm, m-am obișnuit cu cei mari și îmi place. Este o diferență, dar cred că pot face față cu brio. Ne propunem să obținem mai mult decât în sezonul trecut, să facem o figură frumoasă”, a spus Claudiu Negoescu după testul câștigat de echipa sa cu 3-0.

 

Crescut de FCSB, mijlocașul lateral născut pe 23 martie 2003 a semnat cu UTA în urmă cu doi ani, după ce a ratat un transfer la Spal, în Italia. În această iarnă, se părea ca va pleca, totuși, în Italia, dar la Sassuolo, iar arădenii vor încasa în jur de 40 de mii de euro pe el, dar mutarea nu s-a mai făcut. În prezenta ediție a Ligii Elitelor, Claudiu Negoescu are la activ 19 goluri și s-a pregătit cu prima echipă din luna martie.

 

0
0

Articolul Negoescu vrea să-l facă uitat pe Rusu, dar prima oară trebuie să câștige „lupta” cu Mar! apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*