Negoita lamureste situatia lui Adam Nemec: „Trebuie sa ne ajute sa intram in play-off”

Ionut Negoita, finantatorul lui Dinamo, a oferit primele declaratii in ceea ce priveste situatia lui Adam Nemec si a recunoscut ca fotbalistul are mai multe oferte, dar oficialul este sigur ca nu va pleca din Stefan cel Mare pana in vara anului 2018.

De asemenea, Negoita a pomenit de situatia lui Penedo, jucator care si-a anuntat absenta de la reunirea „cainilor” din cauza neintelegerilor financiare. Finantatorul este de parare ca panamezul va ramane in continuare la Dinamo, considerandu-l, alaturi de Nemec, printre cei mai importanti jucatori.

„Avem oferte pentru Nemec, inclusiv de la FCSB, dar Adam nu pleaca. Mai are contract cu Dinamo si ma astept, cunoscandu-i profesionalismul desavarsit, sa si-l duca la bun sfarsit pana in ultima zi. Trebuie sa ne ajute sa intram in play-off. La Penedo e exact acelasi raspuns ca la Nemec. Sunt jucatori foarte importanti ai lui Dinamo si e nevoie de ei pentru a ne putea atinge obiectivele”, a declarat Negoita, potrivit Telekom Sport.

The post Negoita lamureste situatia lui Adam Nemec: „Trebuie sa ne ajute sa intram in play-off” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*