Nemulțumiți! Zeci de contestații au fost depuse la Lugoj după prima sesiune a bacalaureatului

Numeroși candidați la prima sesiune a bacalaureatului de anul acesta au fost nemulțumiți de notele obținute la examen. După aflarea rezultatelor inițiale, absolvenții celor patru licee din municipiu au depus în total 172 de contestații. Cele mai multe au fost înregistrate la proba scrisă la Limba și literatura română.
La Liceul Teoretic ”Coriolan Brediceanu” s-au depus 33 de contestații la Limba și literatura română, 19 la Disciplina obligatorie a profilului și încă 19 la Disciplina la alegere.

Candidații de la Liceul Teoretic ”Iulia Hasdeu” au depus 19 contestații la Limba și literatura română, una la Limba maternă, 32 la Disciplina obligatorie a profilului și 12 la Disciplina la alegere.

La Liceul Tehnologic ”Valeriu Braniște” s-au depus 8 de contestații la Limba și literatura română, 9 la Disciplina obligatorie a profilului și încă 4 la Disciplina la alegere.

Elevii de la Liceul Tehnologic ”Aurel Vlaicu” au depus 8 de contestații la Limba și literatura română, 4 la Disciplina obligatorie a profilului și încă 4 la Disciplina la alegere.

De asemenea, în urma contestaților au mai promovat examenul încă șase candidați. Dintre aceștia, doi sunt de la Liceul Teoretic ”Coriolan Brediceanu”, doi de la Liceul Teoretic ”Iulia Hasdeu” și câte unul de la Liceele Tehnologice ”Valeriu Braniște” și ”Aurel Vlaicu”.

Articolul Nemulțumiți! Zeci de contestații au fost depuse la Lugoj după prima sesiune a bacalaureatului apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*