Nepotabilă! DSP Timiş spune că apa furnizată de Uzina de Apă Nr. 3 nu este bună de băut

Societatea Meridian 22 anunţă lugojenii că va sista apa în zona adiacentă străzilor: Bocşei, Tudor Vladimirescu, Victor Babeş.

Motivul întreruperii ar fi faptul că apa livrată de către Uzina de Apă Nr. 3, ieşire staţie de tratare, clorinare, înregistrează depăşiri la parametrii fizico-chimici – amoniu, constatându-se depăşiri faţă de valorile admise, apa devenind nepotabilă, ca urmare a analizelor efectuate la nivelul societăţii, cât şi la DSP Timiş.

“Până la identificarea cauzei şi remedierea deficienţelor în vederea încadrării în parametrii fizico-chimici de potabilitate, s-a sistat furnizarea apei prin intermediul U,inei de Apă Nr. 3. Livrarea apei în municipiul Lugoj se va realiza prin intermediul Uzinelor de Apă Nr. 1 şi Nr. 2, mărindu-se presiunea la aceste uzine pentru a compensa lipsa presiunii în zonele afectate. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat”, a transmis Meridian 22.

Conform operatorului de apă-canal, s-a dispus recontrolul surselor (foraje) de apă ce alimentează Uzina de Apă Nr. 3, urmând a remedia deficienţele în cel mai scurt timp posibil şi repornirea uzinei de apă.

Articolul Nepotabilă! DSP Timiş spune că apa furnizată de Uzina de Apă Nr. 3 nu este bună de băut apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*