Neputința și batjocura costă: CSM Târgoviște va suporta o amendă de 2.500 de euro pentru retragerea din prima ligă de baschet feminin

Gestul nedemn al conducerii CSM Târgoviște de a retrage echipa de baschet feminin din toate competițiile importante organizate de Federația Română de specialitate va atrage o nouă amendă pentru clubul finanțat exclusiv de către Primăria Târgoviște. Prisăcaru, Tănase și ceilalți factori care au îngropat baschetul la nivel de performanță, luând o decizie jenantă și sfidătoare la adresa tuturor iubitorilor sportului din județ ar trebui să plătească din propriile buzunare cei 2.500 de euro pe care îi va cere FRB conform propriului regulament, în cazul unei echipe care se retrage din competiție după tragerea la sorți a țintarului. Altfel forfait-ul Târgoviștei a dat peste cap întreg sistemul competițional și pregătirile echipelor, Federația anunțând că vineri va avea loc ședința pentru stabilirea noului țintar al sezonului 2017-2018.

“Regulamentele se respectă, nu se negociază. Vom plăti amenda, fără alte comentarii” – Ciprian Prisăcaru, președinte CSM Târgoviște

Luați-i banii lui Tănase!

Imediat după anunțul oficial privind retragerea echipei din Liga Națională, Cupa României și Supercupa României, a început să circule informația că Tănase Cătălin va continua pe banca tehnică a echipei în aceleași condiții financiare ca în sezonul 2016-2017, încheiat pe un modest loc 4, într-o competiție cu 10 participante. “Referindu-ne la staff, Ioan Valerian este angajatul CSM Târgoviște, iar cu Tănase vom avea discuții pe subiectul noii colaborări“, a transmis Prisăcaru, lăsând să se înțeleagă că bașkanul cu trei salarii – toate din bani publici – va încasa și în noua stagiune cel puțin la fel de mulți bani, chit că echipa va evolua la un nivel derizoriu. “Orice manager i-ar fi tăiat considerabil din salariu lui Tănase, asta dacă nu l-ar fi dat afară imediat după campania ratată de transferuri și pregătire”, au vorbit specialiștii. Același Tănase ar fi declanșat, zilele trecute, un atac virulent la adresa fostului președinte al CSM Târgoviște, Ciprian Iugulescu, multiplu campion și medaliat cu echipa pe care aseară antrenorul și șeful-câștigător al unui concurs la care a candidat singur – au eliminat-o de pe harta performanței.

The post Neputința și batjocura costă: CSM Târgoviște va suporta o amendă de 2.500 de euro pentru retragerea din prima ligă de baschet feminin appeared first on DB-SPORT.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*