Nerespectarea normelor rutiere face victime

Neacordarea de prioritate şi traversarea neregulamentară au făcut ieri încă patru victime. Un motociclist, doi biciclişti şi o femeie care circula în calitate de pieton au ajuns la spital ca urmare a leziunilor suferite în urma accidentelor rutiere în care au fost implicaţi. Toţi au rămas internaţi sub supraveghere medicală. În toate cazurile poliţiştii desfăşoară cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Ieri dimineaţă, la ora 09.30, poliţiştii Biroului Rutier au intervenit pe strada Dragoş Vodă din municipiul Baia Mare, unde a avut loc un accident rutier soldat cu rănirea unui motociclist. O băimăreancă de 34 de ani, care a virat la stânga pentru a efectua manevra de întoarcere, a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu o motocicletă. Motociclistul,  un băimărean de 40 de ani, a fost rănit şi transportat la spital, unde a rămas internat sub supraveghere medicală. Cei doi participanţi la trafic nu se aflau sub influenţa alcoolului.

În jurul orei 15.00 s-a înregistrat o altă sesizare cu privire la producerea unui accident rutier. La faţa locului poliţiştii au constatat că o fetiţă de 4 ani, care a traversat o alee laterală a bulevardului Bucureşti din Baia Mare, în fugă şi fără să se asigure, a fost acroşată de o autoutilitară condusă de un băimărean de 46 de ani. În urma leziunilor suferite, fetiţa a fost transportată la spital unde a rămas internată sub supraveghere medicală. Şoferul nu se afla sub influenţa alcoolului.

Un alt accident de circulaţie s-a produs în jurul orei 20.15 pe strada Culturii. Un biciclist de 22 de ani, care s-a angajat în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni marcată şi semnalizată corespunzător, a fost surprins şi accidentat de un autoturism condus de un bărbat de 37 de ani din Târgu Mureş. În urma coliziunii biciclistul a fost rănit şi transportat la spital unde a rămas internat.

Şi poliţiştii Secţiei 5 Ocna Şugatag au fost solicitaţi să intervină pe D.J.185, în localitatea Călineşti, unde a avut loc un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane. Victima, o femeie de 77 de ani, s-a angajat în traversarea drumului prin

loc nepermis şi fără să se asigure. Astfel, aceasta a fost surprinsă şi accidentată de o autoutilitară condusă de un tânăr de 25 de ani. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se afla sub influenţa alcoolului. Femeia a fost transportată la Spitalul din Sighetu Marmaţiei, unde a rămas internată sub supraveghere medicală.

Foto: Arhiva

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*