Nervi întinși la finalul disputei de la Turnu Măgurele: „Când îți dorești prea mult victoria…”

Derby-ul de podium Turris – UTA nu a produs un spectacol deosebit, dar asta și pentru că miza punctelor a fost extrem de importantă. În schimb, „centralul” Marian Barbu, din Făgăraș, a fost nevoit să arate nu mai puțin de 8 cartonașe galbene, majoritatea dintre ele pentru intrări dure și pe cel roșu, utistului Andrei Rus, după 65 de minute de joc.

Până la urmă, a ieșit o remiză ce le mulțumește și nu prea pe cele două combatante, care au împărțit ceva amabilități înainte de a intra la vestiare. Se pare că totul a pornit de la o înjurătură la adresa antrenorilor utiști rostită de cineva din tabăra gazdelor și de aici jucători și „oficiali” teleormăneni și arădeni s-au împins preț de un minut, dar nimic mai mult.

La final, ambii antrenori au comentat așa-zisul incident. „A fost tensiune, până la urmă nu s-a întâmplat nimic. Jucătorii și-au dorit și de-o parte și de cealaltă să câștige acest meci. Chestii din astea se întâmplă tot timpul la fotbal când îți dorești prea mult victoria și nu o reușești”, a punctat Laszlo Balint.

La rândul său Bratu a spus că și-a văzut elevii supărați, nervoși pentru ratarea celor trei puncte. „Chiar vreau să-i felicit pe băieți pentru atitudinea din timpul meciului, dar și de la final. Am văzut jucători supărați, chiar plângeau de nervi că nu câștigat acest meci. Când te oftici și-ți pare atât de rău că nu ai câștigat, data viitoare vei da și mai mult din tine. Așadar, e normal să mai intervină și nervi între două echipe ce și-au dorit victoria, dar m-au văzut pe mine și s-au potolit”, a încheiat cu o glumă antrenorul lui Turris.

Într-adevăr, fostul atacant al lui Dinamo și al naționalei a fost cel care a pus defintiv capăt puiului de conflict, comandându-le jucătorilor săi să intre rapid în vestiar. La rândul lor, utiștii s-au potolit pe loc, în câteva secunde pe hol rămânând doar stewarzii, doi-trei oficiali al echipei gazdă și arbitrii care „vânau” carnete de joc în cazul în care lucrurile ar fi escaladat.

0
0

Articolul Nervi întinși la finalul disputei de la Turnu Măgurele: „Când îți dorești prea mult victoria…” apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*