Nesimțire, fără margini! Grilajele de pe pasarela Leucuța, tăiate cu flexul după ce au fost reparate

Nesimțirea, pentru unii, nu are limite. Săptămâna trecută, o lugojeancă semnala faptul că Pasarela ”Leucuța” este un adevărat pericol pentru copiii lăsați nesupravegheați, din cauză că grilajul, care asigură securitatea trecătorilor, este distrus în multe locuri, iar micuții ar putea cădea de la o înălțime considerabilă.
Edilii locali s-au sesizat și imediat au reparat porțiunile cu probleme, însă a doua zi surpriză! Cineva, cu un tupeu de nedescris, a tăiat noaptea cu flexul una dintre barele abia sudate pe timpul zilei, pentru a-și crea loc cu scopul de a ajunge la balustrada care duce pe insulă.

”Este de neimaginat! Poarta de intrare pe insulă are lacăt și este mai mereu încuiată. Așa că, pentru a coborî pe insulă, cel care a tăiat și-a creat loc tăind țeava cu flexul. Astfel, poate face pasul foarte ușor către balustradă și coborî pe insulă. Nu am habar cine este sau sunt! Boschetari nu cred, pentru că nu aveau de unde să aibă flex cu acumulatori, dar nici vreunul care ar dori să-și ducă lemne acasă, pentru că sunt greu de cărat. Cel mai probabil sunt pescari, care vin aici la braconaj. Bara tăiată a fost reparată cu câteva ore mai devreme”, ne-a spus Sorin George, locuitor în cartierul Cotu Mic.

În urmă cu circa doi ani, un copil a căzut printre grilajele lipsă ala pasarelei.

Articolul Nesimțire, fără margini! Grilajele de pe pasarela Leucuța, tăiate cu flexul după ce au fost reparate apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*