Nevestele primarilor din Cavnic şi Baia Sprie, urmărite de ghinion

Ghinion curat să fii soţie de primar în Maramureş. În ultima perioadă, două dintre „întâile doamne” au avut parte de incidente neplăcute, de „curat ghinion” am spune noi.

Este vorba despre soţia primarului de Baia Sprie şi de cea a edilului de cavnic. Ambele au avut parte de accidente cu autoturismul, prima în calitate de şofer, iar cea de-a doua în calitate de pasager.
Potrivit vasiledale.ro, autovehiculul Primariei Baia Sprie ar fi fost implicat într-un accident rutier în data de 14 septembrie 2017. În urma accidentului ar fi fost şi “victime”: o tânără din Baia Sprie, care nu a ajuns la spital şi care nu a depus nicio plângere şi ar fi vorba chiar despre proaspăta soţie a primarului de Baia Sprie.

Dacă în cazul soţiei primarului de Baia Sprie s-a şifonat doar maşina, care era a Primăriei, în cazul soţiei primaruluid e Cavnic, lucrurile au stat mai grav.

Sursele spun că acesta ar fi petrecut de ziua lui de naştere, în urmă cu două săptămâni, chiar în seara în care furtuna a făcut ravagii la Cavnic.

„S-au dus să petreacă undeva pe Rotunda şi un copac a căzut pe maşina primarului de a băgat-o pe doamna în spital. maşina e făcută zob”, spun sursele.

Oficial, nimeni nu confirmă niciuna dintre cele două îmtâmplări.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*