Newcastle United isi cauta un nou patron: „Consideram ca cel mai bun lucru pentru echipa este sa fie pusa in vanzare!”

Conducerea clubului Newcastle a anuntat, luni, ca se afla in cautarea unui cumparator, dupa ce proprietarul Mike Ashley, 53 de ani, a decis sa vanda actiunile.

Miliardarul britanic, care detine Newcastle prin societatea St. James Holding, a mai pus clubul de doua ori in vanzare, in 2008 si 2009, dar a revenit asupra deciziei.

Ashley a preluat clubul de pe St James’ Park în 2007, platind 55 de milioane de lire.

Newcastle United are nevoie de o directie clara care sa-i aduca stralucirea si succesul pe viitor. Pentru a-i oferi clubului cea mai buna oportunitate de a-si securiza pozitia si a fi facute investitiile necesare care sa-l duca la urmatorul nivel, consideram ca cel mai bun lucru pentru echipa este sa fie pusa in vanzare”, a mentionat Mike Ashley într-un comunicat de presa.

Newcastle United este antrenata de Rafa Benitez, ocupa locul 9 in Premier League, cu 11 puncte in 9 meciuri, dar in ultimii 10 ani, perioada in care patron a fost Ashley, a retrogradat de doua ori in Championship.

The post Newcastle United isi cauta un nou patron: „Consideram ca cel mai bun lucru pentru echipa este sa fie pusa in vanzare!” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*