NFL a lansat trailerul Super Bowl-ului 52. VIDEO de zile mari cu cele doua finaliste

Cele doua echipe ajunse in marea finala sunt doua francize care atrag la stadion si in fata televizoarele zeci de mii de fani, iar in lumea fotbalului american nu exista vis mai mare. Superbowl-ul este tot ceea ce poti sa-ti doresti, atat ca jucator, cat si ca iubitor al acestui sport.

NFL Films a mers fix pe aceasta idee cand a lansat trailerul oficial al finalei dintre Patriots si Eagles, alaturi de un hit al formatiei Imagine Dragon, Whatever It Takes.

Editia din acest an finalei va fi gazduita de arena US Bank din Minneapolis, inaugurata in urma cu doi ani, cu o capacitate de 70.000 de locuri, care a costat peste 1 miliard de dolari.

Justin Timberlake va sustine concertul din pauza partidei. Este a treia oara cand Justin va canta in pauza SuperBowl, devenind artistul cu cele mai multe apartii pe aceasta scena. Imnul SUA va fi interpretat de Pink inaintea partidei.

Superbowl LII va putea fi urmarit in direct la Telekom Sport, duminica, de la ora 01.30.

CITESTE SI: New England Patriots si Philadelphia Eagles se vor duela in Super Bowl-ul 52! „Patriotii” sunt gata sa egaleze performanta din 2005, cand reuseau sa castige a doua finala consecutiva in fata aceluiasi adversar!

The post NFL a lansat trailerul Super Bowl-ului 52. VIDEO de zile mari cu cele doua finaliste appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*