Nicio șansă în „fieful” liderului Diviziei Naționale la Rugby: Știința Petroșani – CS Universitatea Arad 55-11

Conform previziunilor, rugbiștii arădeni nu au avut nicio șansă pe terenul liderului din Petroșani, în cadrul etapei a 8-a a Diviziei Naționale. Pe un teren cu iarba până la glezne, Știința s-a impus cu 55-11, după ce scorul pauzei a fost 29-3.

În partea a doua a venit singurul eseu al CS Universității, autor Morcan, în timp ce celelate 6 puncte pe tabelă au fost aduse de Szucs, după transformarea a două lovituri de pedeapsă.Am întâlnit o echipă cu un buget mult peste al nostru, cu ajutor important din partea autorităților, în timp  ce noi de abia acum am câștigat 100 de mii de lei din fondurile nerambursabile de la Primărie. Nu e foarte mult, dar ne vom descurca, sunt bineveniți și acești bani, sperăm să rătăm mai bine din retur”, spune Marian Grindei, antrenorul „studenților” arădeni.

Roșian, Marica, Cira – Argintaru, Bradu – Postolache, A. Farcaș, Burai – Gîrda, Rose – Morcan, Iștoc, C. Farcaș, Zaharescu – Szucs a fost primul „15” al arădenilor,  pe parcurs mai intrând în joc: Tat,  Novacovici, Dat, Delcea, Peia.

Sâmbăta viitoare (ora 11), CS Universitatea o găzduiește pe arena din Sânnicolau Mic pe CS Năvodari, echipă aflată și ea pe podium, pe locul 3. Va fi ultimul meci al turului pentru formația de pe Mureș, care acum se află pe penultima poziție în clasament, cu dor 9 puncte acumulate.

0
0

Articolul Nicio șansă în „fieful” liderului Diviziei Naționale la Rugby: Știința Petroșani – CS Universitatea Arad 55-11 apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*