Nicio surpriză la Cupa României la polo pe apă: Steaua a luat din nou trofeul, AMEFA – pe locul 6

Calcule respectate la milimetru în turneul ce a dat câștigătoarea Cupei României la polo pe apă. Pentru a treia oară consecutiv, CSM Oradea și CSA Steaua București s-au întâlnit în finala competiției, iar câștig de cauză a avut formația din capitală, ce s-a impus cu un categoric 7-1.

Și arădenii de la AMEFA au avut un parcurs cât se poate de previzibil: eșec usturător (3-23) cu Sportul Studențesc Corona Brașov în faza sferturilor de finală, plus un succes (12-11) cu Crișul Oradea și o înfrângere (5-10), cu Rapidul, în lupta pentru locurile 5-8.

Astfel, în componența: Alex Stoica 1, Alex Băltean 10, Gabriel Pîrîianu 2, Sergiu Palotaș 3, Răzvan Rath 3, Sebastian Ghiță, Walter Benedek, Mircea Samuilă, Adrian Mihăluță, Rareș Taga 1, echipa antrenată de Cristi Cosma s-a clasat la final pe locul 6 al ediției 2018 a Cupei României la polo, disputată în bazinul „Ghencea” din Capitală.

FOTO: h2opolo.ro

0
0

Articolul Nicio surpriză la Cupa României la polo pe apă: Steaua a luat din nou trofeul, AMEFA – pe locul 6 apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*