Niciun euro din transferul lui Petre la FSCB pentru UTA și Atletico?

Cluburile arădene care l-au crescut și lansat pe Adrian Petre în fotbalul mare erau direct interesate de transferul atacantului arădean de la Esbjerg la FCSB. În contractul de vânzare către danezi, parafat pe 1 iulie 2017, UTA și Atletico își păstrau un procent de 15% din viitoare vânzare a fostului golgheter al Ligii a 2-a, însă cu o condiție. Și anume aceea ca suma de transfer să fie mai mare de 500 de mii de euro, iar această clauză nu pare să stea în picioare dacă informația dată de presa centrală stă în picioare.

Conform Gazetei Sporturilor, Petre are un acord initial pe un an si jumătate cu FCSB, în schimbul căruia s-a virat exact o jumătate de milion de euro în contul lui Esbjerg, club ce rămâne și cu un procent de 15% dintr-un eventual viitor transfer. Doar dacă Becali va fi mulțumit, intră în vigoare un al doilea contract, valabil până în 2024, în caz contrar, „vârful” naționalei de tineret urmând să fie liber din vara lui 2021.

Așadar, dacă informația Gazetei Sporturilor e reală și Becali a dat doar 500 de mii de euro pentru Petre, UTA și Atletico nu iau nici măcar un euro din mutarea parafată aseară de FCSB.

1
0

Articolul Niciun euro din transferul lui Petre la FSCB pentru UTA și Atletico? apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*