Nico Ali Walsh, nepotul lui Muhamad Ali, debut în ring!

Sâmbătă seara, în Oklahoma, boxerul Nico Ali Walsh și-a făcut intrarea în ringul profesionist, debutând cu o victorie în fața lui Jordan Weeks. Lupta a durat ceva mai puțin de două minute, arbitrul punând capăt meciului, dominat cu autoritate de noul Ali. Este a treia generație de boxeri din familia Ali – primul a fost marele Muhammad Ali, alias Cassius Clay, care a debutat în urmă cu 60 de ani. În cariera sa de excepție a devenit campion mondial de trei ori, câștigând 56 din cele 60 de meciuri disputate la profesioniști.

Muhammad Ali s-a stins din viață în 2016, la vârsta de 74 de ani, perioadă în care Ali Walsh se antrena de zor. În ring, Walsh intra cu o pereche de pantaloni scurți, albi, primită de la bunicul său. ”Mă gândesc mereu la el, mi-e foarte dor de el. Pentru public el este cel mai bun boxer care a existat vreodată. Pentru mine el a fost și rămâne cel mai bun bunic”, a declarat Nico, pentru agențiile de presă internaționale.

Să mai spunem că între Mohammad Ali și Nico Ali a mai existat și mătușa Laila Ali, care a dominat boxul profesionist feminin, la începutul anilor 2000.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*