Nicolae Bacalbaşa, aproape de sinucidere după ce a jucat ruleta rusească: „Eram beat. Aveam un revolver”

Nicolae Bacalbașa a făcut dezvăluiri incredibile în cadrul unui interviu pentru un post de televiziune.

Tot timpul cu zâmbetul pe buze, doctorul Bacalbaşa, cum îl ştie toată ţara, ascunde însă un secret. Puţine persoane ştiu că teribilul medic din Galaţi a avut, în lupta lui cu bolile, şi eşecuri care i-au afectat viaţa.”M-am îmbolnăvit pentru că eram tâmpit. Lucram fără mănuşi, lucram cu sânge şi am făcut o hepatită luată prin sânge. Eram foarte tânăr şi consideram că nu mi se poate întâmpla nimic”, a mărturisit Nicolae Bacalbaşa la Kanal D.

Nu a fost singura cumpănă. Nicolae Bacalbașa, care la un moment dat a făcut mărturisi despre viața sa, a făcut o dezvăluire șocantă la postul de televiziune Antena 3.

El a afirmat că a jucat ruleta rusească când se afla la Bangkok. S-a întâmplat pe fondul beției.

„Am făcut roulette rousse la Bangkok cu un revolver. Eram beat. Am ajuns medic de navă și m-am încuiat în cabină. Acolo sunt 37 de boli cu transmise sexuală și veneau fetele la vapor.M-a chemat comandantul să stau de vorbă cu polițistul. Și era polițistul care avea legat de brâu un revolver. Nu băusem de trei săptămâni. Și era niște whiskey într-o sticlă foarte bună. Nenorocitul pusese coniac trei stele care era metanol, ce porcării vrei.

Cred că din chestia asta eram jumătatea beat, jumătate intoxicat. Cum eram beat-mort am făcut două chestii grave. M-am luat de Ceaușescu. Apoi m-am gândit dacă este cazul să sar în apă la Bosfor. Mi-am pus și problema asta. Am spus că dacă în primele trei zile nu mă arestează. Și am luat revolverul și am spus că fac ruleta rusească. Polițistul a luat repede cartușele și nu am apucat”, a declarat Nicolae Bacalbașa.

Sursa: rtv.net

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*