Nicolae Grigore a preluat banca Metaloglobusului, Dan Alexa a plecat de la ASU Poli

Mişcările de trupe la nivelul băncilor tehnice continuă în eşalonul secund

După ce U Cluj şi FC Petrolul Ploieşti şi-au numit noi antrenori pentru sezonul care va începe la finalul iulie, a venit rândul celor de la Metaloglobus să anunţe numele celui care va pregăti echipa, rămasă fără principal după despărţirea de Gabriel Manu.

Nicolae Grigore este alesul bucureştenilor, el urmând a fi ajutat de Ovidiu Herea ca va fi secundul său, dar va continua şi ca jucător, cel puţin pentru sezonul viitor. Restul staff-ului tehnic va fi anunţat în zilele următoare, iar reunirea echipei va avea loc pe 21 iunie.

O altă modificare a avut loc pe banca celor de la ASU Poli, după ce Dan Alexa a anunţat că nu va mai continua la clubul de pe Bega, nici ca antrenor, nici ca manager. Anunţul a fost făcut în cadrul unei conferinţe de presă care a avut loc joi.

Cu aproape o lună şi jumătate înainte de startul noului sezon, numărul echipelor care nu au un antrenor principal este unul însemnat, pe listă aflându-se cele trei retrogradate din Liga 1, AFC Hermannstadt, AFC Astra şi ACSM Poli Iaşi, alături de SCM Gloria Buzău, Dunărea Călăraşi, AFC Farul, şi mai sus amintita ASU Poli.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*