Nicolae Sarcină preia clubul Rapid Bucuresti

Conform prosport.ro bufonii Cristescu si Zamfir au cedat actiuniile clubului Rapid Bucuresti omului de afaceri Nicolae Sarcină un prosper om de afaceri din Gorj.

Cine e Nicolae Sarcină ?

Nicolae Sarcină deţine compania SUCCES NIC COM, fiind cel mai mare angajator din judeţul Gorj. Societatea lui are aproximativ 10.000 de salariaţi, mai mult decât companiile de stat din minerit şi energie. Este singura societate cu capital privat din judeţul Gorj care se află în administararea directă a Direcţiei de Mari Contribuabili din cadrul Ministerului de Finanţe. Compania are un lanţ de 124 de magazine în judeţele Gorj, Hunedoara, Constanţa şi Bucureşti, precum şi activităţi în diferite domenii: panificaţie, transporturi, alimentaţie publică, construcţii, prestării servicii, benzinării.

Nicolae Sarcină s-a născut în satul Bâlta, comuna Runcu, acolo unde îşi are înregistrată şi societatea

sursa: adevarul.ro

PS: Probabil ca omul vrea sa fie putin cunoscut in vederea unei candidaturi electorale….un alt bufonel…

 

Update1: Am intrat pe siteul succes.ro unde sunt prezentate afacerile lui Sarcină si am gasit urmatoarea oferta senzationala !!!

Alimentezi cu 40 lei in benzinariile Succes Oil si primesti o galeata de portocale :))

 

 

Update2: Marin Condescu a declarat la Sport Total FM ca acest zvon nu se confirma, domnul Nicolae Sarcină fiind in prezent finantator la Pandurii Targu Jiu !

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

*